BlueGreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Düzenli içerik yüklemiyorsunuz. Son 4 videonuzdan önceki videolar 4 ay önce yüklenmiş. Son videolarınızı çok yeni yüklemişsiniz.

2 - Önizleme resimlerinizdeki yazıların tasarımı kötü ve ilgi çekici değil.

3 - Henüz aboneniz olmadığı için video başlıklarını rastgele seçemezsiniz. Arama kriterlerine uygun olması gerekiyor.

4 - Kanal hakkında bölümü bomboş. Kendinizi tanıtan bir açıklama ve sosyal medya bağlantılarınız yok.

5 - Kanalınızda vlog konseptinde videolar paylaşıyorsunuz ancak belli bir konu çerçevesinde birleşmemiş. Konular çok dağınık. Abone artasıya kadar belirli konular işlenmeli.

6 - Video etiketleriniz çok sayıda kısa kelimelerden oluşuyor. Bunun yerine videoyu tam olarak açıklayan daha az sayıda etiket olmalı.

7 - Video çekim tekniğinizin daha da gelişmesi gerekiyor. Bazı videolarınızda görüntü çok titriyor ya da kalitesi düşüyor. Çekim teknikleri için konu anlatımlı bir çok video mevcut.
3. madde hakkında daha açıklayıcı bilgi verir misin? Başlık seçimi konusunda ne kadar araştırsam da doğru başlığı nasıl yazacağım konusunda çok kararsız kalıyorum. Aktiflik konusunu geliştireceğim.

Yani mesela son 4 videoya siz nasıl başlık verirdiniz? Başlık verme konusunda neyi yanlış yapıyorum?

GooglePlex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İçerikleriniz arasında kullanıcı aramasıyla gelecek bir içeriğe rastlamadım (belki de göremedim)

O yüzden; anlatım diliniz ve sizinle ilgili bir problem yok, seçtiğiniz konular arama yapılan (rağbet gören) konular değil gibi görüşündeyim. Daha gündeme dair içerik yayınlarsanız çok başarılı olursunuz bence.
Bu konuları nasıl belirlemeliyim? Nasıl bulacağım rağbet görecek konuları?