Merhaba arkadaşlar,
Elinde binlerce takip limitine ulaşmış hesabı olan Smm panel sahibi bir müşterime, talebi ile Unfollow scripti yazdım. Özellikle smm panel sahibi arkadaşların ihtiyacı olacağını düşünerek satmaya karar verdim. Script 450 satırlık index.php dosyasından oluşuyor sadece, "cookies" isimli bir klasör açarak içerisine cookie'leri atıp localhost'u çalıştırmanız yeterli. Ardından otomatik olarak script, random bir cookie ile hesaba giriş yapıyor ve belirlediğiniz miktarda kişiyi takipten bırakıp, işlem sonlandığında diğer cookie'ye geçiş yapıyor.
*Localhost üzerinden çalışıp android emülatör gibi davrandığı için, giriş esnasında checkpoint gibi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.
*Optimize edilmiş hız sayesinde (Orta hız), yapılan işlemler instagram tarafından gayet doğal karşılanıyor.
Script fiyatı 250 TL'dir. Forumda sürekli aktif konumda olduğum için pm ile ulaşabilirsiniz, hızlı iletişim için skype adresimi de gönderebilirim.
Moderatör'lere not: Ticaret puanım 10'un altında olmasına rağmen, instagram takipçi, beğeni vb. şeylerin satışını yapmadığım için konuyu buraya açmaya uygun gördüm. Bu işlemin uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız, silmeden doğru yere taşırsanız minnettar olacağım.
iyi çalışmalar