Merhabalar ,
24 Yaşındayım . Babam ile annem 1 yaşında iken boşanmışlar ve 24 senedir beni aramayan sormayan sadece kimlikte adı yazan bir babam var .
Kendisinin artık resmi ya da manen babam olmasını reddetmek istiyorum .
Soyadım aynı kalsın ancak kendisinin benimle ilişiğinin kesilmesini istiyorum .
Bu mümkünmüdür ?
Oğlum 1 yaşında değildi eşimden ayrıldığımda.. Yalvardım; "daha çocuk küçük.." dedim ayrılmayalım dedim.. Neyse.. Onun dediği oldu.. Mahkeme, "kamusal alanda görebilirsin" dedi.. Oğlum 7 yaşında ve yıllardır AVM köşelerinde görüyorum; eve alamadım, beraber uyuyamadım, berbere götüremedim, sünnet ettirmişler gizli saklı "neden böyle yaptınız" dedim.. Hayatları yalan!.. işte hasta oldu doktor yapalım dedi dediler.. Yani uzatmayayım, demem o ki 3. sayfa haber olmam için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.. Bense her ayın ilk ve 3. pazarı İstinye Park'a gidiyorum. Giderken babama oyuncak götürüyorum.. Kemalettin Tuğcu tadında ancak yazdıklarım kelimesi kelimesine doğrudur.. Oğlum hiç rüyanda görüyor musun beni diyorum.. Görüyorum baba diyor.. Ne yapıyorduk diyorum işte diyor kahvaltı ediyorduk beraber oyun oynuyorduk diyor.. Görüşmenin düzenlenmesi davası açayım dedim haber göndermiş; "dava açarsa ben de nafaka isterim diye.." Başımla beraber veririm de veriyorum da ama bunu "kafalarını" görün diye yazıyorum.. Yani şu gün ölsem gözüm açık gider, onlarsa inanın zil takıp oynar.. Oğluma dedim ki babam beni kameralı arasana ben seni çok özlüyorum dedim "annem izin vermiyor" dedi.. Eğer şu yazdıklarımda tek satır yalan varsa şakk diye sağ kolum kopsun düşsün yerinden.. Ben hapçı değilim, tinerci değilim, sabıkalı değilim. İşi gücü olan üniversite mezunu 40 yaşında bir adamım..
Çocuk bu sene okula başladı.. Tabi davet etmediler, gel ilk günü gör demediler.. Ben de gününü saatini her şeyini bilmeme rağmen sırf oğlum üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum, o ilk gün de gitmedim.. Yapı olarak çok sinirli bir insandım oğlum sayesinde öğrendim bir çok şeyi.. Daha anlatacağım neler var.. Şimdi ben bu kadar şeyi niye neden yazdım.. Baba o kadar mühim bir şey ki.. Şimdi şu kardeşimin yazdığını okuyunca o kadar üzüldüm ki.. Sen arayacaksın soracaksın ne istedi şu çocuk senden para mı istedi pul mu istedi.. İnsanın insana ettiğini yemin ediyorum yılan yapmıyor.. Daha o kadar uzun yazarım ki.. Sizden tek ricam benim için de şu kardeşimin sıkıntısı için de dua edin.. Ben demek ki bozuk adamım Mevlam (CC) kabul etme zamanını bekliyor yahut uygun görmüyor.. Şunu okuyanlardan tek ricam budur.