mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben GooglePlex ile muhatap olanlardan ve bazı noktalarına karşıt görüş sunmuş birisiyim.
Siz eğer her bilgi paylaşanı bravo çok doğru yazmışsın diye pohpohlandığını gören yorumlar görmek istiyorsanız r10da pek dolaşmayın.
Elbet söylediklerine katılmayanlar çıkacak benim gibi.
Rahatsızlığım şu: Sürekli bu güncelleme semantik mantık üzerine kurulu diyor ama ispat yok.
Yani olayı bilmeyen seo konusuna hakim olmayan yüksek hit almamış yüksek online sayıları görmemiş kişiler için verdiği bilgiler elbette çok faydalı.
Ancak bu gönderi google'ın son güncellemesi üzerine dönen bir gönderi, semantik içerik konusu diğer gönderide mevcut zaten https://www.r10.net/google-optimizas...k-devrimi.html
10 yıldır r10 dayım ilk üye olduğumda burası bilgi hazinesiydi.Şimdi korkudan kimse paylaşım yapmıyor.Bende diyorum ki onun verdiği bilgi yanlış ise siz doğrusunu paylaşın. Eğer bilmiyor iseniz de başkasının yaptığı paylaşımı ezbere doğru değildir demeyin diyorum.Tamam katılmıyor olabilirsiniz ama bunu karşıdakini soğutacak şekilde görüş bildirmeniz yanlıştır.Sizde bildiğinizi paylaşırsınız sizin bilginizden de yararlanırız.