Arkadaşım sen ne yazdığının farkında değil misin?
Bu bir öfke filan değil senin dediğine karşıt bir görüştür.
Diyoruz ki güncelleme var dalgalanıyor.
Sen diyorsun ki semantiğe ayak uydurun, bu güncelleme semantik mantıktan dolayı.
Diyorum ki al sana semantik mantıksa şu arama.
İlk sayfada olmayan ve olamayacak site ilk sayfaya girmiş.
Sen diyorsun ki bana niye öfkeleniyorsun ben mi koydum?
Dediklerine bi bak bakayım, semantik mantık yüzünden bu sıralamalar değişiyorsa semantik mantık dolayısıyla bu ve benzeri sitelerin ilk sayfaya gelmemesi lazımdı diyorum. Sen koymuyor olabilirsin ama sen şu nedenden dolayı olduysa bunu izah et diyorum bana niye öfkeleniyon diyosun.
Yeni üyesin r10'da post kasacam diye anlamsızca semantik kasma diyorum.
Yazdıklarınızın hepsinde de haklısınız katılıyorum.
@GooglePlex adlı arkadaş aslında yanlış şeyler söylemiyor ancak onun söylediği şeylerin şuan için tesiri olan şeyler olmadığı da gün gibi ortada. Hangi sektör olursa olsun semantik içerik oluşturulsa dahi google'nin bu spam yapan sitelerin önüne geçememesi bilhassa daha da öne çıkarması maalesef bu tezi şuan için çürütüyor. Özellikle bu güncellemede benim dikkatimi çeken bir konu shadow cezalandırması oldu. Google spam yapan haber sitelerine bunu uygulamaya başladı lakin büyük dediğimiz sitelerde bunun etkisi çok kısa sürdü.
Güncellemenin bitmesini bekleyeceğiz pek çok arkadaşın dediği gibi tabi ama bana kalırsa bu güncelleme bitmiştir. Bir sonraki güncellemeye kadar ortaya çıkan sonuç bugün görülen sonuçtur.