SlhSag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huwei alacaksınız lite yerine pro almanızı tavsiye ederim hocam farkı çok büyük
Pro fiyatları aşırı derecede pahalı. 7bin tl dediler.

Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim ios kullanıyorum ancak android alacak olsam androidlerde bildgn üzere kötü telefon kasma donma yaşatır ben alacak olsam bütçemi zorlayıp S9+ alırım
S serisine nedense ısınamadım. Bir ara s8+ hoşuma gitmişti. Sonra kaldı öyle. Teknosa'dan s10 ve s10+ inceledim fiyatına göre pek çekici yanını göremedim.

Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mi a2 lite kullanıyorum, 1200 liraya almıştım; çok başarılı bir cihaz. özellikle şarj konusunda. telefona yuksek paralar ödemeyin, 1200-1300 lira gayet uygun
Aslında bende telefondan 2000den yukarı verilmez diye düşünenlerdenim ama 2800 tlyi baydım. Sonumuz hayrolsun.

sahbazpower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi redmi note 5 yada xiaomi mi 8 lite
gzhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
p20 pro düşünürseniz elimde var 1 adet.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...9287607/detay/
Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke iPhone isteseydiniz, 6s plus 32 GB alır geçerdiniz.

Billboardlarda gördüğümüz telefonlardan Honor 8X aldı arkadaşım, android telefonlar arasında her açıdan en iyisi olduğunu söylüyor. Şu an bakıyorum, 128 GB 1890 TL.
İphone beni gerçekten çok kısıtlıyor.

bilal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 ay önce İphone 7 verip yerine Huawei mate 20 lite aldım. tavsiye ederim. boyurt olarak da çok büyük uzun değil. kamera güzel. Prof çekim yapmıyoruz ama portre modu vs var gayette güzel çekiyor. diğer özellikleri zaten biliyorsundur.
Foto falan çok önemseyen biri değilim ama aldım bakalım mate 20 liteyı

ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Note2 kullandım yıllarca..
Sonra gittim S6 Edge aldım, Sonra iphone 5s, sonra huawei, sonra iphone7, sonra anladım ki hep birşeyler eksik hissediyorum.
Gittim note 7 fan edition aldım ve bi anda kalbim vücudum tekrar telefonumla mutluluğa boğuldu. Meğersem yıllardır boşuna farklı markalar denemişim.
Note kullanan insan başka telefondan zevk almaz.
Şu anda Note 9'umla mutluyuz.

Çünkü ne kamerası, ne şarjı, ne boyutu, ne kalitesi, ne kalemi hiçbirinden şikayetçi olmazsın. Hepsi harikadır.
Diğer telefonlarda illaki rahatsız olduğun bir yönü çıkar.
Macera arama hocam, ben çok aradım. Hata etmişim, başka öneri verenlere sor; önceden Note kullanmış mı ? Note kullanan insan başka telefon önermez.
Huawei Mate 20 Lite aldım ama Note 2'yi şimdiden özledim. Dediğiniz gibi ilerleyen süreçte Note serisine dönüş yaparım gibi.Note'un tadı başka.

huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huawei Mate 10 Pro kullanıyorum çok memnunum
Bombay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güç tuşu + home + ses acma tuşlarına aynı anda bas yeşil android simgesi çıktıktan sonra reboot system now yap reset atıp yenıden başlıcaktır sorun kalmıcagını düşünüyorum Genede Huawei P Smart 2019
Yaptım ama işlemci bozulmuş. Telefoncuya gösterdim.

ardakadabra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huawei Mate 20 Lite iyi telefondur. Aldınız mı ?
Teknosa'dan Huawei Mate 20 Lite 64 gb siyah aldım. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler. Telefon incelemeye fırsatım olmadı. Aniden telefonum bozulunca bir an önce gidip aldım. Daha önce forumda telefon tavsiyesi isteyenlere genelde Huawei Mate serisi önerildiğinden aklımda o kalmıştı. Bir de stoklarda fazla telefon modeli yoktu Teknosa ve Vatan'da bende hemen almak zorunda olduğumdan aldım. Telefona gelecek olursak ilk izlenimlerim; ekranın siyah çerçeve gibi kaplı olması hoşuma gitmedi. Youtube tam ekran yapınca kenarlar boş kalıyor ve elinle zoom yapınca tam ekran kaplıyor böyle olunca da görüntü bozuluyor. Sosyal medya programlarına ilk girişte bir kasma donma oluyor. Sonra bu kasma donma gitti. Sıkıntı yok. Note serisinde sensör olayları vardı elinle üzerine geçince saat ekranını gösterme falan bunda o yok sanırım ya da ben bulamadım varsa da. Çok parmak izi oluyor. Ve elime aldığımda sanki kırılacak gibi narin geliyor. Note da bir ağırlık vardı. Tank gibi geliyordu bana. Bu yüzden hemen spigenden bir armor kılıf sipariş verdim. Bir de 4 gb ramın yarısı sürekli kullanılıyor. Bunlar hoşuma gitmeyen noktaları. Hoşuma giden en güzel özelliği hızlı sarj olayı dakikada %1 doluyor. Foto kalitesi iyi. Akıcı şimdilik. Hayırlısı diyelim ama ilk izlenim sonrası bu telefon bende fazla durmaz gibi. 1-2 yıl içinde değiştiririm gibime geliyor.