Kesinlikle prestashop, 2 gündür kullanıyorum ve foruma izlenimlerimi yazmak için girmişken senin başlığı gördüm hemen yazıyorum.Piyasa firmalarının 4-5 tanesini biliyorum, bir sistem alacaksın ve çeşitli modüller için her defasında para isteyecekler, (bazılarında çok yüksek fiyatlar, bu konuyu sonra değineceğim), bir sağma politikasıdır gidiyor eticaret firmalarında.Bazen en iyisi bile küçük bir değişiklik için para isteyebiliyor.Hepsi aynı politikalar üzerinden yönetiliyor.Varlıklarını sürdürmek için yeni müşterinin yanı sıra eski müşterilerden de farklı isimler altında para almaları gerekiyor.Koca koca ofisler, çalışanlar ve masraflar.Elbette bu masraflar müşterilerden çıkıyor.

Prestashop hazır SEO ile geliyor, standart teması fena değil, cache sistemi harika ilerliyor ve performansı olumlu etkiliyor.Themeforest'da harika temalar var.Sistem sürekli güncelleniyor ve olumlu anlamda profesyonel karşılığı var.Anlatacak çok şeyi var.

Tavsiyem veridyen.com dan 10 tl lik eticaret hosting paketi almanız ve sadece 2 dakikada softaculous ile prestashop kurmanız ve denemeniz.toplamda 2-3 saat içinde bir fikir sahibi olursunuz.