Geçen ayın 28inde yapılmış ama bu kadar yüksek mebla çekilmesine rağmen bana sms gelmedi ben kartla alışveriş yapmaya gidince banka beni arayıp kartın iptalini sağladıklarını ve böyle bir durum söz konusu oldugunu bildirdiler ve bunuda bana alışveriş yapmaya calıstıgımda bildirdiler çok garip normalde bu kadar yuksek bir meblanın sms olarak gelmemesi şaşırdım dogrusu 3d sec işlemi kullanılmamış
hocam durumu kaç gün sonra farkettiniz eğer aynı saatlerde farkettiyseniz işleminiz çok daha kısa sürede sonuçlanabiliyor Normalde sms gelmesi lazim bu işlemlerde geçmiş olsun
banka daha sonra bildirdi alışveriş yapmaya calıstıgımda

iptal etmişler kartı ve bilgi dahi vermemişler
Üzerinden ne kadar süre geçti hocam.. Amazon ve Turkcell ürünler kargolanmamış ise iptal ettirip daha hızlı sonuç alabilirsiniz
olmuş biraz hocam
Banka o parayı sana iade ettiremezse ne olacağını biliyor. Merak etme geç de olsa hangi banka farketmeksizin o parayı alırsın. Harcamaya itiraz formunu doldur yolla. Bankanın söylediği şekilde davran kardeşim.
her türlü yola başvuracagım ama işlem uzun surecegınden cebımden para cıkıcak orası sıkıyor
sağol kardeşim
3D Secure işlemi sağlanmadığı sürece, paranızı kurtarabilirsiniz. Geçmiş olsun.
3d Sec ile herhangi bir sms almadım hocam yarın savcılığa gidip suç duyurusundada bulunacam turkcellden yuksek ihtimal kontor alınmış ordan erken cıkarabiliriz yurt içi işlem oldugundan yuksek ihtimal sağolun
Merhaba, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmanız gerekmekte.
@MBurakAkman; Geçmiş olsun kardeşim
cok sağol kardeşim