EfeHan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim belirtmek istediğim şey illa bi yerden backlink alıcaksanız bu sitenin spam skoru olsa da çok fazla olmamalıdır. Örneğin DA 7 SPAM SKOR %80 BU şekilde bir siteden backlink alıyorsanız direkt silin. İlla backlink için "EDU" veya "GOV" Tercih etmenize gerek yok. Da'sı yüksek yerlerden (DA 40 Üzeri) backlink alıp, bunları güzelce googleye okutarak da ve pa'nıza artış sağlatarak, Spam skorunuzda ufakta olsa küçülmeler görebilirsiniz. Benim sitelerimin çoğu DA 30 Üzeri ve Spam Skor Maksimim %3 ila %10 arasında. Çünki backlink kasarken dikkat ettiğim Domain Authory ve Spam Skor'dur.

Örnek vermek gerekirse, Domain Authory'si 90 olan bir siteden makale aldım 2,3 adet ama aldıktan sonra fark ettimki, sayfa da noindex yazmakta, Buna rağmen google botları backlink'imi okumuş wm tools'ta gördüm. "justpaste.it" bu adresten makale alıp okutursanız google backlinizi okur ve çok işe yarar.
Spam score nereden bakıyorsunuz hocam siz peki? ücretsiz şekilde bakılan güvenilen siteler neler yazar mısınız?