tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer o ilacı bir psikiyatr kontrolünde bırakmazsan yani tavsiye üzerine ya da kafana göre bırakırsan 1 hafta içinde intihar edersin . durumun ciddiyetini anlaman lazım
Hocam kontrollü bırakmak tabi ki doğru ama bu kadar da abartmamak lazım. Ben aylarca kullandım. Kendi kendime bıraktım ve hiçbir zaman da burada yazılanlar gibi duygularla karşılaşmadım. Tüm zihni ve ruhi halleri bir maddeye bağlamak, şartlandırmak çok acizce geliyor bana. İnsanoğlu bu kadar aciz değil. Kaldı ki bu ilaç kırmızı ya da yeşil reçeteli de değil. Hatta eczaneye gidip reçetesiz bile alınabiliyor. En azından 5 yıl önceye kadar değildi şu anki durumunu bilmiyorum. İlacın bir takım faydaları mevcut. Ama en büyük faydası plasebo etkisi. Eğer insan manevi olarak daha güçlü duygular ile bir şeylere tutunabilirse, bu bir kişiye duyulan sevgi veya ilahi bir aşk da olabilir. O durumda gerçekten boşluktan çıkma hissi ile bu ilaçların etkisi azalıyor üzerinizde...

Doktorunuza danışarak ilacınızı bırakın. Ama en önemli tavsiyem mutlaka manevi olarak bağınızı güçlendirmeye çalışın. Bu sizi bulunduğunuz hislerden o kadar hızlı kurtaracak ki emin olabilirsiniz.