Merhaba arkadaşlar,

r10.net de bayağı araştırdım ban yedikten sonra ödeme alabiliyor muyuz kesinleşmiş kazançdan diye %50 si alamaz demiş kullanıcıların %50 side kesinlikle alırsın demiş. benim bir hesabım mart 13'ünde banlandı. diğerleri sağlam. bakalım bu banlanan hesapda bir miktar para var gelecek mi gelmeyecek mi yarın görecez. kafalarda ki soru işaretleride böylece yarın gitmiş olacak.

not 1 : google hesabı onaylı, pinli ve banka hesabı girilmişti. banka hesabıda doğrulanmıştı. bakiyesi 10 k + idi. bakalım gelecek mi?
not 2 : bu soru değil genel sorunun cevabı niteliğinde konudur.
not 3 : eğer gelirse de gelmezsede görsel paylaşacağım..
not 4 : Google neden banladı bu hesabı bende bilmiyorum. en güvendiğim hesaptı bide. hiç bir hile hurda yoktu. kaç sene bu hesapla gittim. tıklamalarda normaldi. her zaman ki gibide kazanıyordum. google adsense burada bir haksızlık yaptı. ay sonunda Türkiye adsense mühendisi ile görüşmeye gideceğim. randevu almaya çalıştık. buna kararlaştırdık.

güncelleme ( 21.03.2019 ): Arkadaşlar 21.03.2019 tarihi ve saat 17:14. Şuana kadar hareketlilik olmadı. bu saaten sonrada olacağını zannetmiyorum. inşallah olur tabi ama google paranın üstüne yattı gibi. adsense ile iligli sorumlu bir kaç arkadaşla görüştüğümde yatacağını söylemişti. tekrar sordum biraz daha bekleyin dedi. bekliyoruz bakalım. ne olacak.

ÖDEME GELMEDİ!

DEMEKKİ ÖDEME GÜNÜNDEN ÖNCE BANLANIRSA ÖDEME GELMEYECEKTİR. KESİNLEŞEN PARANIN ÜZERİNEDE GOOGLE AMCA ÇOK GÜZEL YATACAKTIR. GOOGLE ADSENSEDE BÖYLE BÖYLE KAZANIYOR.

bölüm editörleri bu konuyu sabitlemeleri gerekir. banlandıktan sonra para yatacak mı yatmayacak mı akıldaki soruları gidermiş olduk test ederek. kafası karışmaz kimsenin en azından boşa ümitlenmez.