Uzun süre kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim 4-5 ay kullandıktan sonra rahatlamıştım ve bırakmaya karar vermiştim. Sizinkide aynıı durum olabilir. Siz düzelmişsiniz gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu düzeldiğiniz anlamına gelmiyor. Bu tarz ilaçları başlamak bi ayrı süreç bitirmek bi ayrı süreç. Sizin tıbbi durumunuzu en iyi doktorunuz bilir ama 3 yıl minimmum kullanmam gerektiğini söylemişti bu düzelme olarak adlandırdığım şeyin hapın etkisi olduğunu söylemişti. 3,4 yıl kadar kullandım daha sonra kendisinin önerdiği yötemle 1 sene de bıraktım bırakma sürecini bir seneye yaymıştık. Yine diyorum sizin için bu durum tıbbı durumunuzdan dolayı daha uzun daha kısa olabilir ama bırakırken de bu konuda kararlı olmalısınız zira bırakma sürecinde bırakmak istememiştim. bilginize iyi forumlar
teşekkür ederim yaklaşık 7 senedir antidepresan kullanıyorum bunun 3 4 senesi prozac bir doktora danıştım 2 hafta boyunda 1 gün al 1 gün alma sonraki 2 hafta ise haftada 2 defa al dedi bıraktıkdan sonra hayatınız nasıl değişti psikolojiniz acaba?