Merhaba r10,
size şunu göstereceğim "Bir DA 93, IBM'den back-follow backlink nasıl kurulur?" Resimleri görmüyorsanız Buraya gidin - https://www.ibm.com/community/ "Sign in/join" düğmesine tıklayın.
Sayfaların yüklenmesi biraz zaman alabilir [bu yüzden bekleyin].
"Create an IBMid"tıklayın Tüm bilgileri doldurun.

Lütfen gerçek bilginizi kullanın.
Bundan sonra, böyle bir pop-up göreceksiniz: -

Sadece
"Devam et" düğmesine tıklayın.
Artık e-posta adresinizi doğrulamanız gerekecek.
Sadece verilen alana 7 basamaklı kodu girin ve
"VERİFY"yı tıklayın
Bir sonraki sayfada sadece
"I Agree" düğmesini tıklayın.
Şimdi,"Complete Profile" Tıkla

Bio bölümünde "Add" tıklayın.
Bunun gibi bir açılır pencere göreceksiniz: -

Şimdi anahtar kelimenizi hedefleyen 500 kelimelik bir yazı yazın. [web sitenizin bağlantısını içeren bir link bırakın aşağıdaki gibi]

Ben sadece bir metni kopyalayıp yapıştırdım,bu yüzden karmaşık görünüyor.
Konuya açıklık getireyim belirli bir süre sonra linkler kaldırılıyor yada report ediliyor sonrasında ilgili sayfalar dalgalanmalara maruz kalıyor. Buna benzer adobe, envanto ve pixabay da aynı şekilde siteye zarar veriyor kullanacak kişi kullansın ama 1-2 yıl önce etkisi büyüktü ve çok güzel sonuçlar alınıyordu. Bilginize (:
@Nimlot; bende bir adet da'sı en son 83 olan bir site vardı. İçeriye 20 tane link eklemiştim, 1 senedir duruyordu

. Kontrol etmesemde belki de duruyordur

Arkadaşın Yukarı'da belirttiği gibi "Profil Backlink" almak isteyen arkadaşlar, DA'SI 76 OLAN SPAM SKORU %1 OLAN "usgbc.org" adresinden'de yararlanabilirler. Bu site pek bilinmediğinden Kontrol yapılmamakta, Lakin Profil sayfanızın bağlantısını google+ yardımıyla veya herhangi bir şekilde google'ye okutmanız gerekmekte.