antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır hocam tek tek ücret ödemenize gerek yok, toplu transfer yapabilirsiniz, toplu transferde toplam ücreti ödersiniz. ayrıca çok ucuza alanadı taşıdığını söyleyen arkadaşların, godaddy gibi firmaların her müşteri için bir seferlik verdiği haktan yararlanıp her bir domain için sahte hesap açtığını, daha sonra domaini 10-15 lira arası alıp 20 liraya sattığını, olası bir şikayette bu alanadlarının silinebileceğini, haksız rekabet ve hileli alışa girdiğini bilmenizi uyarırım. şuan en uygun transfer firması lcn.com ingiliz firması 6,49$ onun dışında turhost, natro, ihs gibi türk firmalarına da taşıyabilirsiniz. tavsiyem lcn, name, godaddy gibi global ve akredite firmalardır.
Alakasi yok hocam, dediginiz yontemde yapiliyor dogru. Fakat suan devam eden 50 cent civarina transfer yapan uzun zamandir calistigim guvenilir bir sirket var, avrupa birligine ait bir ulkenin sirketi bizdeki isimtescil vb gibi. 30 Martta kampanya son buluyor o zaman soylerim firmayi. Bilweb hocam benim 7 domainimi 140 TL ye tasidi tek hesap tek panel. Hatta firmanin 1 dolara domain kayit kampanyasi vardi her uyeye 1 adet sinirli oradan domainde aldim sonra sattim sorunsuz transfer ettim. Arastirmadan bilmeden yargisiz infaz yapmayalim lutfen. Dediginiz yontemde var ama bu sekilde tamamen legal yollar da var aldigim hesabin odeme gecmisine bakinca sok olmustum bende 7 domain transfer tek hesap tek fatura. Daha sonradan tasima vs degil.