https://www.r10.net/off-topic/201116...imci-olun.html
saat 16:30 da şu konuyu açtım ve fethiye belediyesine tweet attım, burdan sadece tweetin görünmesi ve fethiye belediyesinin harekete geçmesini sağlamaya çalıştım. bilmediğim bir mecrada bu konuyu duyurmak yerine bildiğim bir alanda paylaşayım dedim ve hayal kırıklığına uğradım. burda konu açana kadar ekşi sözlükte paylaşmış olsaydım şuan bu hayvan güvenli bir ortamdaydı. ekşide konu gündem bölümüne geldi ve ardından muğla milletvekili benle iletişime geçti. şuan ilgili bölümün kapalı olduğunu yarın sabah saatlerinde ilk işlerinin bu olacağı sözünü aldım. ardından hayvana su götürmeye gittim ve orada yoktu. bu hayvan birinci bağlayışımda bilinçli bir şekilde bir insan tarafından çözülmüştü. kendi çözmesine imkan yoktu. ikinci sefer sıkı bir düğüm attım ama ona rağmen yine çözülmüş ve kaçmış. büyük ihtimalle bu hayvanı işe yaramadığı için ölmesini isteyen biri var.
işin özü bu kadar duyarlı ve hayvansever olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim. konuyu açtıktan sonra tweeti destekleyen sadece bir kişi vardı ve belediyeye baskı oluşturamadık. o hayvan ormana ulaşsa bile ormanda yaban domuzu ve vahşi hayvanlar var. bu kadar zormuydu şu tweeti desteklemek ve belediyeye bir baskı oluşturmak. şuan o kadar üzgünümki yazıklar olsun, konu kedi köpek olsa yüzlerce destek alırdı o tweet eşekte can yokmu arkadaşlar