Vergiseldestek1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@incicicegi; foruma hoşgeldiniz. Soruların açıklamlarını foruma yazarsanız daha fazla kişi bilgi sahibi olmuş olur. Ayrıca yukarıda arkadaşın yaptığı SGK doğru işlemdir. Teşvikten yararlanmak amaçlı fiili olmayan bir çalışmaya ait sigortalılık yasal olarak suçtur ve ilerleyen dönemlerde primlerin silinmesi ile sonuçlanabilir.
"Teşvikten yararlanmak amaçlı fiili olmayan bir çalışmaya ait sigortalılık yasal olarak suçtur ve ilerleyen dönemlerde primlerin silinmesi ile sonuçlanabilir. "

yukarıda size ait olan cümle ile alakalı yorumumu size sunmak istiyorum fiili olmayan bir çalışma olduğu kanısına varmanıza anlam veremedim konuşmamız doğrultusunda böyle birşey söz konusu değildir ayrıca ortada yanlışlıkta yoktur. Taktir edersinizki TC bünyesinde yaşayıp usulsüz işleyişe hakim olunması mümkün değildir bana göre sadece doğru yönlendirme ile insanların haklarını doğru kullanması gerekmektedir ve bu konuda yorumlarımı gerek forumdan gerekse kişi tercihine bağlı cevaplamaktan mutluluk duyarım umarım bu açıklama sizin için yeterli olmuştur.