Site adresi: Site satıldı.
Site için istenen fiyat: -
Sitenin aylık getirisi: Adsense 0-10 tl (Son 6 aylık adsense kazancı için tıkla) (Tema ve yerleşim kötü haliyle kazancı düşüktür.)
Sitenin açılış tarihi: 2016-01-25
Kategori, sitenin içeriği nedir: Söz sitesi (Güzel sözler - şarkı sözleri vb. söz sitesi değildir.)
Günlük hit sayısı: 200-300 (Son 6 aylık hit bilgisi için tıkla)
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hosting dahildir temmuz ayında süresi sona eriyor. Anında hostingde barınıyor.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp flat teması mevcut
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar siteyle neredeyse 1 yıldır ilgilenmiyorum fakat hitleri hep sabit 200-300 civarındadır. Yerleşim ve tema çok kötü olduğu için kazançları da aşırı düşüktür. Hit ve kazanç bilgilerini son 6 aylık olmak üzere yukarıda paylaştım. Tabloda gördüğünüz gibi aylık 5 tl kazancı var fakat bu hitlere daha fazlasını kazananlar var. Dediğim gibi yerleşim çalışması yaptırmadım ki zaten teması da aşırı kötü WP-Flat temasını kullanıyorum. Site doğrudan güzel sözler-şarkı sözleri vs. değildir. Niche diyebileceğimiz bir söz sitesidir ki o yüzden ilgilenilmediğinde bile hitler sabit duruyor. En son içerikler 20 nisan 2018-4 şubat 2018-23 aralık 2017'de girilmiştir. Eğer siz sürekli içerik eklerseniz haliyle hiti de artar kazançları da. Fiyat fazla gelmiş olabilir ama burada sadece kazanca göre siteyi satmıyorum. Hit değerlerine göre satmaktayım. Yine de almak isteyen olursa pazarlık yapabiliriz. Bu arada sitede 165 tane yazı mevcuttur. Hitler tamamen organik gelmektedir. Teşekkürler.