Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu algınız aşırı yanlış, düzgün firma yerine ucuz etin yahnisinne kaçarsanız sonradan da bidaha olmasın diye yeni tercihinizde daha çok para harcayarak kalite ararsanız olacağı budur zaten.

Ortada fatura yok vergi yok bir şey yok. Bunu arkadaş belirtmiş bu da demekki yasa dışı siz ise geneline atıfta bulunmuşsunuz. Elin Almanı kendi ülkesinin kaynaklarına veya çalışanlarına bu tarz atıflarda bulunmuyor malesef sizinde eksiğiniz bu o halde.

Her yerde bu konular çıkmaya başladı bizde bunalıyoruz haliyle, her konu Almanya hosting ingiltere hosting. Kalkıp birinizde bizi veya farklı bir kaliteli firmayı denedimi desek sonucu hayır çıkacaktır malesef.

O yüzden yorumunuzu doğru bulmuyorum malesef.
İşinin ehli firmaları hiç bir zaman kötülemedim kötülememde şu zamana kadar ucuz pahali bir çok firma kullandım ama şöyle de bir durum var yurt dışı firmanın bana 30 60 vs her neyse bu fiyata sağladığı hizmete eşdeğer hizmeti türkiyede 2 katı fiyata alabiliyorum o zaman haklı olarak eleştiririm bir taraf bulut altyapılı hizmeti 30tl satarken diğer taraf bölümlendirme yaptığı hizmeti 60tl satar iyi hizmeti her zaman yüceltirim ama kötü hizmetide eleştirmek en doğal hakkım. Benim burda kasıtlı söylediğim 2 gün önce sektöre 1 dedicated kiralayıp giren hizmeti belli bile olmayan firmalar. Özelden bir çok kaliteli türk firması önerdim memnun kaldığım tavsiye ettiğim isteyen olursa yazışmayı atarım. Zaten kaliteli firma gelipte orda burada muhattap olmaz firmaysa zaten farkını her zaman hissettirir.