atakancelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, sorunu görsel olarak iletebilirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. Cloudflare gibi cache ve dns sistemleri kullanıyorsanız, kısa zamanda kalıcı bağlantı (permalink) değişimi yaptıysanız böyle bir hata alıyor olabilirsiniz. Permalink ayarınızı Yazı İsmi (önerilir) olarak ayarlayın ve tüm cacheleri temizleyin. Cloudflare kullanıyorsanız Cloudflare'da Purge Everything yaparak temizleyebilirsiniz. Umarım sorununuz düzelir. İyi forumlar.
Hocam şimdi deneme yaptım. Ceche eklentisini etkisizleştirdim. İşin garip tarafı reklamlara da tıkladığımda aynı hatayı veriyor. Hay aksi diye bir hata sayfası çıkıyor. Kalıcı bağlantılarla oynamadım hiç Tema ile alakalı olduğuna eminim. Başka sitelerde bu hatayı vermiyor. Sadece kullandığım profesyönel bir temadan kaynaklı sanırım. Çünkü temayı kullanan başka bir siteye girdim aynı hata ondada veriyor. Temanın neresiyle alakalı acaba. Reklamlara tıklama çok düştü diye kurcaladım. Reklamlara tıklandığında hata veriyor. Yeni sayfa açılmıyor. Hay aksi diyor