chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam E-Ticaret'e girmek istiyorsanız bence en kolay yolu dropshipping araştırabilirsiniz. Yok ben stok tutucam satışımı kendim yapıcam derseniz oda tutar, ben daha önce yaptım ve yeni bir site daha açıyorum tutmuyor diye birşey yok kazanırsınız hocam eğer yapacağım diyorsanız. ticimax alıpda onlarca para vermenizede gerek yok ayrıca ticimaxde kullandım fakat opencart, magento sizin işinizi çok iyi görür ve güzel şekilde sitenizi açabilirsiniz. Bence iç giyim fantazi güzel müşteri getiriyormu hiç bilmiyorum o yüzden iç giyim fantazi hakkında yorum yapmayacağım en kazançlı sıkıntısız iş teknolojik olmayan ürünin satışına başlayarak kar etmenizdir hocam. Ben o şekilde yaptım kar ettim kurumsallaşmaya çalışıyorum ve bu yüzden kendi oluşumum olan sitemi açmaya karar verdim sizde e-ticaret açmadan önce ddropshipping mi yoksa ürün stoklayıp satmakmı bunları düşünerek plan yapmanız önemli olan düzgün satış yapılması ama tek başına zor hocam . E-ticaretin tek kötü yanı bence siteniz açıldı ürünler hazır haftalar sonra satışınızı yapmanız olacaktır. Parfüm işine gelincede bu düşünceniz tutmaz hocam tutturan tutturdu diyorum ha ben illa parfüm işine girmek istiyorum kararımı verdim diyorsanız fenomen ünlülerle iş birliği yapmanız gerekmekte ve buda satış yapmadan önce cebinizden gidicek bir para olduğunu gösterir. Doğru zamanda planlı şekilde reklam ve müşteri ilişikisi yakalarsanız bilindik bir marka haline gelebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş.
Stoksuz çalışmak istiyorum açıkçası fakat Çin bağlantımız da var o tarafta düşündürüyor açıkçası beni. Yani çin e gidebilir herhangi bir fabrika ile anlaşabilir sürekli mal çekebilirim hesaplı olarak fakat dediğim gibi ilk hedefim stoksuz.
İdeasoft da yüzde 50 indirim var şu günlerde aklıma yatıyor gibi başlangıç olarak.

Tek ürün satışı instashop konusu da aklımın bir köşesinde olan projelerden

Yani baya bi karışık şu günlerde aklım konuyu biraz da bu yüzden açtım. Bakalım kendim için en hayırlısını bulmaya çalışacağım

Biz bu işleri yapıyoruz uzmanız diyen biri ile telde görüşmek istiyorum varsa lütfen numaranızı iletiniz