Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce news kaydı aldım. Moralini bozmak istemem ama reddedilecek gibi çünkü haber niteliği taşıyan içeriklerin yok, içerikleri kimin hazırladığı belli değil, yani çok zor
bu bir deneme olacak zaten yavaştan haber içeriklerine geçeceğim. şimdi site daha 4 ayına girdi yeni yeni kendisini toparlıyor. konu da zaten gece kulüpleri mekan haberleri filan içerikleri girdim. biraz güncel haberlere yöneleceğim. günde 5 haber gireceğim en düşük dahasonra da artık tekrar başvuru yapacağım.

umutkosse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteni, içeriklerini oldukça beğendim ama bu blog sitesi gibi gözüküyor kardeşim. Haber niteliği taşıyan içerik olmadığından dolayı ben de News kaydı alacağını düşünmüyorum ama içerik düşüncelerin vs. hoşuma gitti. Sitenin değerleri de fena değil, başarılarının devamını dilerim.
teşekkğr ediyprum. evet blog tarzında ama yavaştan haber niteliği taşıyan siteye dönüşeceğim. news alana kadar da yazmaya devam edeceğim. Bu arada zaten Blogger sitesine kurulu wordpress değil anca böyle bir tema bulabildim. bakalım bekleyip göreceğiz inşallah

QuadMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Konu hakkında size özel mesaj yoluyla ulaştım kontrol edebilirseniz sevinirim.

Sevgiler
Evet ulaştı mesajınız teşekkürler. şimdilik düşünmüyorum. saolun yine de