abi dediklerinde tek tek haklısın. beni rahatsız eden şu.
belliki bana satılırken bende bu şekilde aldım bunların verdiği arabada bu şekilde birine gidecek zarar edicek zarar görücek vs rahatsız olan olay tam olarakda bu
Yok, haklısın, o büyük sorun ama ona yapabileceğin bir şey yok işte. Ben de bir ilan açıyorum, bana diyorlar ki bunları yazıyorsan satamazsın... Eh yazmasam da adamı ayağıma kadar yorup yüzyüze gelince söyleme lazım, günah. O zaman da demesem külliyen kul hakkı yani. Üstelik sadece müslümanlar için geçerli olan bir sorun değil bu, ahlaki olarak kabul edilemez. Ama şimdi senin elinden çıkmış, üstelik ne kadar kendimizden emin de olsak belki adam bir şey yaptı uzun süre gidecek; ihtimal var yani. Bence maalesef yapacak bir şey yok. Arabayı sattın gitti diy diyorum bunları. Yok satsın diye verdiysen mani olmak lazım tabii.
Biz 6 sene evvel bir passat verdik galeriye 35 liraya, değişen var, km oynanmış, boyalar var, ağır bakım istiyor, olduğu gibi söyledik tabii. Adam aynı gün ilana komple orijinal, full bakımlı diye koydu. O ana kadar sorsan benim için iyi bir adamdı.