Tercihen:
-Türkiye lokasyon
-VMware sanallaştırma yada ona denk bir sanallaştırma. (Openvz istemiyorum)
-200Mbit+
-Forumda up/down kavramları gördüm, bundan kasıt sürekli download upload işlemi ise, hayır böyle birşey yapmıyacağım ama nadirde olsa sunucuya dosya indirdiğim olur yada restream yaptırdığım.
-Minimum 3 dedicated IP
-Minimum 6GB Ram
-Minimum 4 core (açıkçası güya 8 corelu makinada kullandım ama multi core performansı vultr 4 coreun yarısı kadardı o yüzden görmem lazım)
-Minimum 60GB SSD, SSD yi özelliklen yazıyorum.
-Ddos koruması olsada olur, olmasada olur.
-Ubuntu yada Centos kendim kurabilmeliyim, yada işler sarpa sarınca talep açmaya gerek kalkmaksınız reinstall yaptırabilmeliyim.
-Cpanel falan kullanmıyorum.
Sunucuyu tamamen kişisel sitem, geliştirme, dockerla oynama, 1-2 akrabamın sitesini host etmek için kullanıyorum.
4.5 yıldır birgün bile ödememi aksatmadan aldığım vds hizmetimi firma bugün itibariylen %150 zam yaptı o yüzden değiştirme kararı aldım.
Dediğim gibi çoğunluklan kişisel amaçlı kullanıyorum. openvpn yada ona benzer şeyler kurup eğlendiğim olur.
Aylık 100TL bandını geçmiyen yada çok geçmiyen hizmetler tercihimdir. Ödemeyi aylık yapacağım.
Memnun kaldığım ve karar verdiğim hizmetleri uzun yıllar kullanırım. Sıkıntılı bir tip değilim sadece seçerken zorlanıyorum.
İstediğim özelliklerdeki (yada yakın) vds sunucunun tekliflerini özelden yada konu altına yazabilirsiniz.
Herkese iyi günler
İyi günler,
Teklifimiz özel mesaj yoluyla iletilmiştir.
İyi Çalışmalar Dileriz,
www.modernizmir.net