aalicans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler paylaşımınız için. Bu yerel rehberlerden yelp i kullanıyorum diğerlerine de sitemizi eklememiz business seo içinde etkisi olacaktır diye tahmin ediyorum. Birazdan inceleyeceğim hepsini bu tür business seo konusunda sizinle konuştuğumuz gibi maalesef çok yayın makale yok. Birde yerel seoya etki edecek ücretli yerel rehber siteleri hakkında araştırma yapıyorum sizin bu konuda fikriniz var mı ? sonuçta çok büyük bir ücret değilse kaydolmak firmanın yerel seosunda etkili olabilir.
Aslına bakarsanız piyasada ücretli diyebileceğimiz çokta site yok. Benim bildiğim foursquare var değer mi değer açıkcası. Ama ben paralı vermiyorum free olarak kullanıyorum bir çoğunu.
Tsubaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam firma olmayan sitelerimizi de eklememızın bır karı var mıdır ve eklersek kabul ediliyor mu
100 tane girseniz 10 tane onaylanır belki ama kişisel siteler için, bu tarz bir çalışmaya gerek yok. Şimdi şöyle anlatayım size, daha önce bir seo sistemi kullanıyordum orada bana gelen backlinkleri analiz ettiğim de o sitelerin hangi alanda hizmet verdiklerini ( ekonomi, business v.s ) gösteriyordu. Basit bir site algılıyorsa google her türlü alıglar sanırım. O yüzden blog sistemlerini kurumsal site gibi eklemenize gerek yok onun yerine https://www.toplist.eu/ bu tarz rankı yüksek 10-15 siteye eklemeniz kafidir.