CooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Düşüncelerin oldukça sağlıklı. 2 günde bu motoru tamir ettirebilir, ama yeni motor takamaz. Motor çıkmacıları ilede bir görüşebilirsin. Onlarda ucuz motor bulunabilir.
DoğanKartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen siz aldığınızda motor yağı haricinde katkı maddeleri vardı bu yüzden motordaki sorunları göremediniz. Ancak alırken eksper yağı kontrol edip viskotize ölçümü yapsaydı anlayabilirlerdi.
2 günde motor yapılabilir, imkansız değil.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acele etmişsin
keşke yaptırsaydın. kapak açılınca azıcık oynardın daha keyifli olurdu

sahibindene ilanı şikayet et koyamasınlar
parklee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle 2 günde bir motor toplanabilir fakat cok kişi durması lazım basında bir motor tüm parçalar var ise 5-6 saatte toplanabilir. Ayrıca satan kişiler zaten hep motorun ömrü bitmeye yakınken veya vizeye yakınken satmaya baslıyor. Ucuz olmasının nedenleri bu motoru iyi yürürü sağlam diyo halbuki motorun icini bilmiyoruz. O yüzden anlayan bi tanıdık ile gidip görmekte fayda var araçlarda
snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben araçları ya tanıdıktan yada modelli almaya çalısıyorum örneğin 60 bin lira param varsa 2012 jetta yerine 2016 opel alıyorum en azından motor sorunu olmuyor. Araç alım satım piyasasında her yalan mübah olmuş böyle bir mesaj yazmanız sevindirici sizin gibi insanlar az kaldı.
isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz bunlara hak dilinde namussuz diyoruz. siz elinizden geleni yapmışsınız ama keşke dava açsaydınız aldığınız yeri dava etseydiniz hem zarariniz karşılanırdı hemde sizin uzerinizden ikinci bir yer baska birinin canini yakmaya kalkmamış olurdu.
Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün için'de motor yapımını bırak sıra dahi gelmez o araca,
bu işi yapan tanıdıklarım var bir parçayı bildiğiniz bantlayarak 1-2 ay tam performans kullanım ömrü sunuyorlar.(tabi 1-2 ayın sonun'da daha ağır hasara yol açıyor)
bunu yapan kişiler çok fazlalaştı taktiğini bilip araçları satan size tavsiyem diğer araçlarınız'da 2010-2015 model araçlarda ilk sahibinden veya ikinci sahibinden olmasına 2015 ve sonrası araçlar içinse ilk sahibnden almanızı tavsiye ederim.
Ve bilindik ekspertizlere yüzlerce lira vermeden önce işin ehli sanayi'de bu işten şu anlar dedikleri üstadlara götürüp bir baktırmanız sonra bilgisayarlı sistemlere sokarsınız. Ekspertiz'de şöyle düşünmelisiniz orada sıralı bir sistem var sizin önünüz'de ve arkanız'da araç var ve orada çalışan kişiler malesef temel bilgi dışın'da pek bilgiye sahip değiller yani 60 yaşında sanayi'de yer sahibi olan bir usta ile onlar arasın da çok fark vardır.

arkadaşlar öncelikle yorumlar için sağolun

sorduğum öğrendiğim kadarıyla bu motor 1-2 günde yapılacak bir motor değil diyorlar. ki cuma araç alındı pazar sabahına nasıl yetişecek? ki yetişmez gibi

pistonlar değişecek segmanlar değişecek rektefiyeye gidecek kime sorsam 2-3 gün motor 2-3 günde test sürer dediler vsvs.

ben uğraşmadım verdim bir şekilde aracı soğumuştum çünkü o halde gördükten sonra neyse bu çok önemli değil.

benim asıl amacım bu adam gerçekten yapıp mı satıyor şimdi yapmadan mı başkası aynı şeyi yaşamasın istemiyorum engel olmak istiyorum aslında