Youtube preroll reklamı yaparsanız çok başarılı olur. Örneğin birisi google'da bebek ...'i aradı. Siz o kelimeyi arayan kişiler youtube gelince o reklamı oynatırsanız abone olma şansları haliyle çok yüksek olacaktır.
O nasıl yapılıyor hocam biraz detay verebilir misin?
Reklam kampanyanızdaki tanıtım videosunun sadece sizin belirlediğiniz rakiplerin kanallarındaki videolarda çıkması için manuel ekleme yaptınız mı?
Yaptım ama gösterim olmadı hiç. Zaten olsa da o 5 sn sonra geçilen reklamın kimseye bir faydası olduğunu da düşünmüyorum. Resmen 5 sn sayıyoruz milletçe reklam bitsin de geç diyelim diye

Rakiplerin kanallarına abone olup, kanallar kısmına eklemenin bir faydası olur mu sizce?
Önerilen videolar analizinde dikkatimi çekti bir videom abone olduğum benzer içerikte bir kanalda gözükmüş ve tıklanmış
Denk mi geldi yoksa youtube'a içerik olarak bizi eşleştirmesi için yönlendirebileceğimiz bi alan olarak mı var acaba o kanallar sekmesi?
Çünkü saçma sapan yerlerde önerilmiş videolarım da gözüküyor, çok alakasız. Finansbank ve şok reklam filmi videolarında önerilmiş mesela ne alaka? Kanal adımın sonunda tv var diye herhalde