haysev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba vicdanen rahatsız olmanız güzel bişey ama kediler sıkıldıkça oynayacak birşeyler mutlaka bulur. bu sözümü yanlış anlamayın. eğer binada oturmuyorsanız yada giriş katta v.s oturuyorsanız salın sokağa ırk olmadığı için kimse çalmaz ama hemen bırakmayın önce bir kaç kere birlikte çıkın evini tanısın ve ezberlesin sonra siz kovsanızda gitmez

Nickinize hiç yakıştıramadım bu yorumu, keşke gerçeklerin öyle olmadığını bilseniz.

Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bunu 2 senedir yapıyorum kedimiz 4 yıldır bzde ilk 2 yıl evde besledik tamamen , sonra dışarı alıştırdık sonra evde tutamaz olduk o ihtiyacı olunca geliyor zaten her gün geliyor ama dışarı çıkmak isteyincede tutmuyoruz cıkıyor geziyor böyle mutlu
Tam olarak sahiplenmemişsiniz onu bence, zaten o şekilde bir yaşam stili oluşturmuşsunuz siz sanırım. Ev kedisi o şekilde sosyal olmamalı, araba çarpabilir, zehirli birşeyler yiyebilir. Ölümcül hastalıklar kediler arasında kol geziyor. Bin kere çıkar birinde ölür. Bunu hatırlarsınız. Kedimi 23 yaşına kadar yaşatmış biri olarak yazıyorum.