Gigrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hız delisi bir insan değilim zaten. Karavan çeksin yeter bana Karavanla Türkiye turu yapmak istiyorum ama başta dediğim gibi bu araç ile hafif bir karavan çekip 2-3 günlük kamplar var planımda.

Panelvan ile karavan yapmak daha avantajlı fakat engelli olduğum için otomatik vites araç dışında araç kullanamıyorum. Panelvanın da otomatik vitesini uygun fiyata bulamayız. Çekme karavanda ise tabii ki güvenliğini düşünerek yapmamız gerekli bizim ki de macera zaten Babamın daha önce bu tip işler yapmışlığı mevcut zaten.

Ortalama çekme karavanın fiyatı 20 bin lira gibi bir fiyata denk geliyor. 10 bin liraya ihtiyaçlarıma uygun şekilde bir karavan yapabilirim diye düşünüyorum. Zaten römorku hazır alıp üstüne karavanı inşaa edeceğiz.

Aynı zamanda bu planlarımı gerçekleştirirken bir YouTube kanalı da açmayı düşünüyorum. Ne dersiniz izleyenimiz olur mu?
Açarsan beni bilgilendir özellikle izliyorum böyle videoları bu aralar ufuk açıcı oluyor benim için, ekstra yapılması gereken birşey görüyorsun mesela iç ısı için kaplamayı herkes farklı bir kafada kullanıyor birisi a kullanırken birisi a yı kötülüyor tabi bunları görüncede araştırıyorsun ister istemez.