----İş alımı kapanmıştır.-----

Merhabalar;

Youtube'de kanal açmak isteyen veya yeni bir kanal(lar) ile yoluna devam etmek isteyenler için 4 aşamalı manuel onaylı pk açık kanal yapım hizmeti sunuyorum. Süre garantili Ön Satış konusudur, stok sınırlıdır. Çalışma ile ilgili detaylar;
-Stok: 5 adet 3 adet Stok Kalmadı
-Size ait 2017 öncesi mail veya sıfırdan mail ile çalışma yapıyorum,
-Kanal Logo-Kapak Tasarımı
-1000+ Abone Hizmeti
-4000+ Saat İzlenme
-10+ Özgün Video (min. 5 dk - max 240dk )
-Yeni Adsense hesabı
-Kanal teslim süresi: 3 hafta max: 21 gündür.
-Tek kategori çalışıyorum.

Mevcut açılan kanal yukarıdaki işlemlerden sonra yeni adsense ile başvuruya gönderilip 20 gün içerisinde teslimatı yapılır. 21 gün içinde pk'sı açılmayan kanal için abone-izlenim ücreti (100 TL) düşülerek ücret iadesi yapılır.
Ücret: 700 TL = 400+ 300 iş tesliminde)
İletişim: p.m skype: vidoe.tv (onaysız işlem yapma)

Not:
-Bazı arkadaşlar hem pm hem skype üzerinden sorular soruyor, bunlara istinaden 1-2 noktayaı belirtmek istiyorum. Normalde manuel onaylı pk açık kanal satışı yapıyorum, hem başvuru sürecinden olanlar var, hem başvuruya hazırlananlar var, Fiyatlar yüksek olduğu için herkes alamıyor, bu konu esasında bütçesi yeterli olmayıp vakti olanlar için stok sınırlı olmak üzere açılmıştır.
-Referans alamıyorum, emek yoğun olduğu için! .
-Benim kanalım var pk'sını açabilirmiyiz veya bu kanalıma bakabilirmisiniz, nasıl onaya göndersem kabul olur mu gibi sorular, forumda aratarak veya internet üzerinden çok basitçe elde edilebilecek cevabı hazır sorular, alamıyorum. Vakit az, işlerim yoğun.
-Tek kategoride benzer tarzda tecrübe edilmiş içerik ile çalışıyorum, sizin sonradan devam edebileceğiniz videolar ile, farklı kategorilerde çalışma yapmıyorum.

Anlayışınız ve vakit ayırdığını için teşekkürler