Ya o kadar uğraşanın emeğine saygı duyarım artık

Ben dosya yolunun gözükmesini engellesem, bi flash player gibi bişeyin içine koysam direkt olarak alamazlar. Üzerine de bir tane id belirlerim. Eğer o kadar uğraşıp çalarsa videomuzu helali hoş olsun ne diyim
Tabi bu yukarıda anlattıklarım sadece sözde öğrendiğim şeyler.. Bunları nasıl yapabilirim ? Javascriptle demişsiniz, ben öyle çok afil afil kodlama bilgisine sahip birisi değilim. Bana yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Bahsettiğim sistem için size bir eğitim platformu yazılması gerekiyor. Onun dışında dosya yolunu flash player içine almanız herhangi bir koruma sağlamaz tarayıcı eklentileri yine onları bulur. Eğer kodlama olmadan bu şekilde videoları korumak istiyorsanız.
Bazı video servisleri onlara yüklediğiniz videoları çok iyi bir şekilde koruyor. Reklam vermek gibi mi olacak bilmiyorum ama ok ru bunlardan en bilineni ok ruya yüklediğiniz videoların direk olarak alınması çok zordu bir aralar. Ancak ekranın videosu hala çekiliyordu. Ama burdada her üye için sıfırdan ID'li video oluşturup yüklemeniz gerekiyor.
Kısaca bunun için bir proje yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.
Benimle proje yapmak veya bu konuda herhangi bir yardım almak isterseniz iş alımı sayfasında konum mevcut, oradaki iletişim bilgilerim üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar