CrazyBunny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya evrakta sahtecilik vb yazan arkadaşlar var ama şunu belirteyim 3 5 lira için hiçbir banka çalışanı bu riske girmez Ben 10 tane bankayla çalışıyorum ve bu on bankada toplam 30 tane birebir tanıştığım kişiler var kimse girmez o illegal işlere ortada farklı bir yanlış anlaşılma var her türlü haksız çıkarsınız bunu bilin bence biraz bilinçli davranıp kendinizce inceleyin derim takibini yapın bir şekilde
CrazyBunny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam daha açık şekilde o tanıdığım 30 kişiden 25 tanesi benim cidden samimi olduğum insanlar ama geçmişte ama şu an ki zamanda muhataplığımın ileri derecede olduğu insanlar bende laf olsun diye gündeme bişileri getirdim inan yanaşmadılar bu bağlamda demek istediğimi iyi anla sen kimse o riske girmez detaylı kendince araştırmanı öneririm ben muhakka ortada yanlış bir durum var ama sen çözmeye uğraşmazsan kimse birşey yapmaz demek istediğim bu

bankada çalışıyorum ve para için değil zaten hedeflerini tutturmak ve üstlerinden alkış almak için yapıyorlar prim için yapanlarda var orası ayrı bir konu ama asıl sorun hedef baskısı sizin bankacı tanıdıklarınız var ben direk bankada çalışıyorum ve yan masada arkadaşlarımın neler yaptığını biliyorum

Barmenbarx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl öğrenmek istediğim kime dava açmalıyım? Personele mi, Akbank'a mı yoksa Avivasa ya mı
imzanızın sahte olduğunu iddaa ettiğiniz evrakta taraf olan firma hangi firmaysa oraya dava açacaksınız yani o evrağın üstünde yada altında hangi firmanın ismi varsa o firmaya dava açacaksınız. Savcılığa gittiğinizde zaten sizi yönlendireceklerdir. xxx firması benim adıma sözleşme düzenlemiş ve benim imzamı taklit etmiş derseniz gerekli incelemeler yapılır ve evrağa kim imza attıysa bulurlar onlar siz merak etmeyin.