Merhaba,
Akbank için hesap açmaya gittim ve hesap açtırdım, onunla birlikte BES Sigortası yapmak istedi bankacı, avivasa için ve kabul ettim ve dosyaları imzaladım, 2.3 ay ödedikten sonra beğenmeyip kapattırdım.
Aradan geçen zaman sonra mailime devam ettiğim ile gili bir bilgi geldi bunun üzerine avivasa yı aradım ve benim sigortamı kapattırdığımı söyledim. Onlarda kapattırdıktan 3,4 ay sonra tekrar açtırdığımı bildirdiler ve bende sözleşme örneklerini istedim, örneklerde gözle görülebilecek türden imzanın bana ait olmadığı belli ve bankadaki imza sürküsünde de ilk sözleşmedeki imzanın aynı olduğu ama 2. sözleşmedeki imzada gözle basitçe görüşebilecek şekilde imzanın bana ait olmadığı belli. Bddk başvurdum ama onlardanda konu bizim alanımız değil dediler. Ne yapabilirim işlemi yapan bankacı, üyeliğimin olduğu avivasa sigorta dava bile açsam kime ne şekilde olacak ki?
Evrakta sahtecilik çok ciddi bir suçtur hele de bankacılık işlemlerinde. Bunu yapan büyük ihtimal sizi üye eden personel. üye başı prim alıyorlar üyelil iptali ve vazgeçirmede daha fazla prim alıyorlar. Direk imzanızın size ait olmadığı hakkında suç duyurusu açın ciddi bir yaptırımı olacaktır.