onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle birşey mevcut hocam özgün içerik artık bitti biri twitterda paylaşım yapıyor büyük sayfalar onu alıyor paylaşıyor sonra görenlerde onlarınkini alıp paylaşıyor o zaman mantık olarak hepsi birden spamlanması lazım benim sayfaö tumblr söz üzerine 5-6 aydır bir sorun yoktu şimdi herkesle birlikte benimde hesabımda paylaşım yasagı var ben tek başıma bu işi yapıyorum ama millet editörle yardımcıyla bu işi yapıyor mobil web giriyorlar bazıları hile basıyor ama olan kendi emegiyle bir yere gelmeye calısanlara oluyor [emoji17]
tabiki bu sözlerinizde haklısınız ama, instagramın gözünde el emeğimizin herhangi bir önemi olduğunu sanmıyorum hatta hiçbir önemi yoktur büyük ihtimalle.
onlar için önemli olan kitlelerin toplandığı, üzerinde birleştiği konular ve bunlardan elde edeceği gelirleridir. bu doğru bi davranıştır sitenin gözünden bakınca tabi
paylaşım sorunu bikaç gün içinde kendi kendine çözülüyor genelde zaten, ama emek durumu öyle maalesef haklısınız , emeğimiz kimsenin umrunda değil instagram tarafında. ve böyle bi sözleşme de yok zaten aramızda, yani yükümlülüğü yok . hesap açarken emek karşılığı ile ilgili bi maddeye denk gelmedim hiç topluluk kuralları dahil

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdıklarının hiç bir alakası yok bu orjinalikle algoritma vb en büyük hesaplar bile suan atamıyor bir çok youtuber ünlü buna dahil
algoritma ile alakası yoksa hangi engele takılıp atamıyor merak ettim, ne sebeple atamıyoruz hangi engele takıldığını söyler misin? bikaç YouTuber ünlü, paylaşım atamadı diye kaç yıldır çalışan sitenin altyapısını kökten mi yalanlıyorsun?