SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı düşünceler dolar 2.5 liraykende geçerliydi. Dolar 2.5-3 lirayken birisi gelip 6 lira olacak deseydi, yok artık olay çıkar, taş üstünde taş kalmaz derdi herkes ama bakıyorsun hiç bir şey olmadı. Hala ekonomi eyiiiyee gidiii. Hala mevcut partinin oyları tavan yapmış durumda. Bu yüzden dolar 10 lira olduğunda da hiç bir farklılık olmaz.
ATV yine;
Fırsatçılar zam yaptı, zabıtalar engelledi.
Ameriğaaanın karşısında dimdik durduk.
Darbenin Tony Vercetti şifreleri.
Ben hep 50 liralık alıyorum.
Domates dolarla mı vatan hayinleriiii.
Hatırlıyorum maalesef ama, şöyle bir durum var.
2 lira seviyelerinden yükselmeye başlayıp 7'yi gördü, peşinden 5 civarına getirebildiler.
7 olarak pek kalmadı, indi, ama 5 seviyesi birkaç ay sonunda büyük bir çöküşe sebep oldu.
Halkın alım gücü hızla eridi, yaşam standartları düştü ve fukara son imkanlarını kullanıyor.
Bir süre daha düşmezse bile patlak vermeye ciddi şekilde başlar ama, bu 5 lira, 2 liradan çıkmışa benzemiyor pek.
5'i görünce bu hale geldik. Yani aslında düşündüğümüz herşey oldu. Zaten bittik battık mahvolduk.
Ek vergiler, ek bedelliler, ek satışlar birçok şey ile geçiştiriliyoruz. Dolar düşmez, aksine artarsa ciddi söylüyorum, bu ülkede olacak ilk şey protesto değil, yağma başlangıcıdır.
Şu şehirde bu şehirde yağma başladı gibi haberler görebiliriz. Durum o kadar kötü. Parti meselesi değil, yanlış politikaların sonucudur. Hala yanlışı kimse savunmasın.
Haaa mevcut hükümet değişsin veya kalsın, bu sorunlar en az birkaç yıl bizimledir, çözüm bulunmazsa neler olur oturur izleriz.
Ama 5 lira olması ile idare etmekle, 7-10 tl arasında olması arasında çok ciddi fark var ve çok zaman kalmadı diye düşünüyorum....

Atv, sabah mabah demeyin bana bir gazete bir haber organı asla ve asla bir partinin kar üstünde kızağı olmamalıydı, ki sayamadığımız onlarcası.
Üzülüyoruz ne yapalım, çoğunluk memnunsa devam eder, memnun değilse farklı denemeler olur. İzleyip göreceğiz, bizden bu kadar.