beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belirttiğiniz şekli ile bulmuştum mesai dışında normal uzmanlar ücretli oluyormuş hocam bana direkt profesörler lazım. 200-600 lira arası muayene ücretleri oluyormuş tahliller vs. sigorta tarafından karşılanıyormuş. yakın bir arkadaşım kızını götürüyordu bu şekilde ondan ögrenmiştim ancak bu aralar bazı sebeplerden dolayı kendisine ulaşamıyorum.
Eğitim ve araştırma hastanelerindeki profesörlerin özel muayehanesi bulunmuyor, hastane içerisinde hizmet veriyorlar ama ücrete tabi oluyor. Devlet kurumunda görev yapıp aynı zamanda özel muayehane açmak yasaklandı diye biliyorum. Siz gitmek istediğiniz hastanenin normal santral numarasından arayıp ve durumu anlatın onlar zaten direk sizi yönlendirecektir. Çok iyi hatırlıyorum, biz normal hastane telefonundan asistanın yani doktorun numarasına ulaşıp randevu almıştık.

http://randevu.bezmialemhastanesi.co...ma-hastane.php

Bakın burada açıklama mevcut :

Alıntı
• Hastanemizde Profesör doktorların mesai dışı muayenelerinden 200 TL, Doçent doktorların mesai dışı muayenelerinden 150 TL fark ücreti alınmaktadır. Aynı zamanda Yardımcı Doçent Doktor, Uzman Doktor ve Diyetisyen mesai dışı muayenelerinden 75 TL fark ücreti alınmaktadır.