OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler. Ben her zaman diyorum yurtdışı görmeden, yabancı arkadaşlarla konuşmadan, eğitim setiyle, kitapla, videolar ile öğrenmek inanılmaz zor. ÇOK zor yani öyle böyle değil Konuşmanız şart. Öğrenseniz bile sadece anlarsınız konuşulanı, siz konuşamazsınız o da çok koyar
Ben de böyle düşünüyorum hala da düşünüyorum. Yurtdışında yaşamış biri kadar iyi olamayabiliriz ama internet sayesinde, siteler, youtube ve güzel uygulamalar var bu uygulamalar sayesinde isteyen evden de İngilizce konuşmayı çok iyi seviyelere getirebilir.

Ben www.italki.com sitesine üyeyim. Site kendi öğretmiyor. İnsanlar birbirine öğretiyor. Ücretli ya da ücretsiz. Ücretli kurs alabilirsiniz. Skype üzerinden görüşüyorsunuz. Ücretsiz de mesaj atın cevap verirlerse konuşmaya skype,whatsapp üzerinden devam edersiniz. Ben 2-3 senedir kullanıyorum. Ücret ödemedim hiç.

Siz de biraz İngilizce'niz varsa. Türkçe öğretebilirsiniz ücretli ya da ücretsiz. Site aracı oluyor sadece. İnsanlar sadece Türkçe sohbet etmek için bile size ücret ödeyebiliyorlar. Ben henüz denemedim. Kayıtlı olan Türk kullanıcılar var.