ne yazıkki boşa para harcama konusuna bende katılıyorum.mesela bikaç ay önce dolaşmaya çıktım,2 gencin yanından geçiyorum.birisinin elinde telefon,arabanın kaputu açmış onla ugraşarak sohbet ediyorlar.elinde telefon olan digerine,bu telefonu satacam,üstüne benim motoru satacam,biraz dayımdan borç aldım,biraz benim birikmiş var.bunları toplayıp gidip geçenlerde çıkan şu son model iphone dan alıcam dedi...arkadaş,ne gerek var buna?eldeki telefonu sat,motoru sat,birikmiş parayı koy üstüne,yetmesin git borç al.ne için?son model iphone için.bende 4 yıl önce 800tlye aldıgım asus telefon vardı o zaman.4 yıldır,ben bu telefona çok para verdim arkadaş.daha ucuzunu bulabilirmiydim acaba diyordum

bide geçen yaz bi arkadaşla gezmeye gittik,bizim ekibin yanına gidelim.hem seni birisiyle tanıştırıcam dedi,gittik.tanıştırdıklarının gördügüm kadarıyla hepsi şu kafadaydı;üzerindeki herşey tanınmış marka olacak,pahalı kıyafetler olucak.atıyorum işte ayakkabım en az 800 tl olacakmış,saatim 1000tlden aşagıysa takmam salaklıkmış vb...altında son model audi ile gezen bi çocugu,yanımdaki bi kız reddetti.sebebide bu adam kimki bana parası yetsin,baksana şunun kıyafetlere,arabaya....sanki kendisi ingiltere prensesi anasını satayım

etraf komple bu tiplerle dolu ne yazıkki.ailesi o kadar çalışıyor 2 kuruş kazanıcam diye,salatalık şu kadar olmuş,patates bu kadar olmuş napıcaz diye.bunların derdi bu telefon eskidi artık,6 aydır aynı modeli kullanıyorum.hadi yeni çıkanı alalım...