Selamlar,
Seçim sonrası herkesin konuştuğu gibi bende bir kaç düşüncemi paylaşmak istedim. Şu anda bir çok çalışma ile doları aynı kurda tutmaya devam ediyoruz fakat bu sadece seçime kadar süreceğini düşünenlerdenim. Sonrasında dövizin alıp başını gideceğini düşünüyorum. Peki siz dövizin artmasını ister miydiniz?
Ben kesinlikle dövizin artmasından yanayım. Dolar olsun 10-20lira. Euro olsun 25-30lira. Bu millet sürekli olarak tüketim yapmakta. Malı var fakat fazlasını istiyor, bir üst modelini alıyor. Milletçe artık bir tüketime dur dememiz gerektiğini düşünüyorum.
Türk milleti bir savaşta iki de cebinde ki para eksildiğinde kendine geliyor. Seçim sonrasıda ülkenin düşeceği kriz sonrasında halk artık birbirinden kopmadan her şeyden artık nasibini alacak ve sonunda kenetlenecektir. Artık kendi sorunlarımızı düşünerek üretime geçeceğimizi düşünüyorum. Artık halkımız da üretimi arttıracak ve tüketimin de aynı oranda azalacağını düşünüyorum. Benim düşüncelerim açıkçası bunlar, siyasetten çok çok iyi anladığımı söyleyemem ve ekonomi alanında da aynı düşüncelerim. Nacizane düşüncelerim böyle, bu tarz düşünmeyen arkadaşlarda yorumlarını dikkatli şekilde yaparak tarafımı eleştirebilirler.
Allah sonumuzu hayır etsin.