Tsubaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar son bir iki yıldır 100 kilonun üzerindeyim şuan boy 1,78 kilo 112 yani aşırı kilolu hatta obez miyim neyim. Gerçekten de bugüne dek öküz gibi yedim. Bundan 6 sene önce 70 kilo olan ben son 2 yldır 100 kilonun üzerindeyim. Malesef acayip bir iştahla yemek yemekteyim ve özellikle de akşamları iyice yemeksepeti glovo getir bağımlısı oldum son zamanlarda. Az önce bu uygulamaları sildim telefondan. Bugüne dek yiyeceğim kadar yedim. Özellikle bi tatlı baımlısı olarakyemediğim bir tatlı kalmadı bana bir karı oldu mu olmadı ayrıca ay sonunda harcamalarıma bakıyorum 1500 liraya yakın dışardan yemek tatlı parası. Şuan neredeyse hiç bir elbisem olmuyor. Hep zayıflıcam diye elbiselerimi bir beden küçük aldım dolaplar yeni kotlarla tshirtlerle dolu hiç birini giyemiyorum. 100 kiloyken niyetlenmısım zaten 95 e duserım o zaman tam olur bu diye almısım düşeceğime 112 ye çıkmışım.

Neyse hayat hikayemi anlatmayayım daha fazla ama artık yeter başlıyorum. Buraya not düşmek istedim. 16.03.2019 Tarihi itibari ile diyete başlamış bulunuyorum.

Bismillah.

hocam ben 96 kg da başladım aşşağıdaki değişim eylül sonundan mart 9 a kadar olan değişimdir. Diyetle bu iş bitmez kardio yapacaksınız deli gibi bende özellikle geceleri deli gibi yemek yerdim kola alkol vs. deli gibi giderdi karnımı çekip ayakkabı bağlayamıyordum 1.78 boyum...

Günlük net 8 km yürüyüş yapıyorum tempolu ve lose belly fit uygulamasındaki hareketleri yapıyorum. Daha önce 2 sene spor yapmıştım 2003-2005 arası alt yapı vardı. Kardiyosuz diyet size kilo verdirmez aldırır yemek yemeseniz bile. İnsülin direncinizi ölçtürün ona göre internetten kendinize uygun bir diyet listesi bulun ve kardiyo yapın

benim 5 aylık spor salonu yok 1 ay belly fit uygulaması ve 5 ay günlük 8-10 km yürüyüş ile durum bu hiç bir destek yok.