Sana ait sitelerin domain lerini kendine ait panelinden kanıtlayabilirsin, hele birde domain alımına dair aldığın faturalara ulaşabiliyorsan (birçok sitede geçmiş faturalar görünüyor) hiçbirşey yapamazlar.
Zaten böyle birşey yapmaları aptallık olur, siz deseniz ki, vergiden kaçmak için benim hesabımı kullandılar, mahkeme hiçbir şeye bakmaz, adamın maaşını bile tam yatırmayan işveren bunu da yapar der.
Tamamen korkutup caydırma politikası uyguluyorlar.
Benzer çok olaya şahit oldum, en son bir arkadaşım aynı sorunu yaşadı, fakat kendisi razı olduğu için maaşın kısmen elden verilmesinden şikayetçi olmadı, tek şikayeti, işten ayrılırken tazminatını gerçek maaşı üzerinden istemesiydi.
Firma kabul etmedi, arkadaşım da firmada satış şefiydi ve asgari ücretli gözüküyordu, sadece üzerinde "Satış Şefi" yazan firmanın bastırdığı kartvizitle şikayetçi oldu.
Ben satış şefiyim, maaşım böyle yatıyordu, asıl maaşım şu kadar, bir firmada depodaki yüklemeci ile satış şefi aynı paraya çalışabilir mi vs. gibi savunma yaptı.
Firma zaten adama asgari ücret üzerinden tazminanıtı ödemişti, üstüne 10bin daha verseler hiçbirşey olmayacaktı, inat ettiler, 3-4 ay sonra adama 60bin daha ödeme yapmak zorunda kaldılar.
Birde bir firmaya bu şekilde 3 şikayet (sayıdan tam emin değilim 5 falan da olabilir) gidince firma inceleniyor ve sonucunda çok yüksek cezalar ödemek zorunda kalıyor.
Yani anlayacağınız onlar şu an sizin korktuğunuzdan çok daha fazla korkuyorlardır.
Kişisel bir görüşümü de belirtmek istiyorum, eğer ki şartları kabul ederek bu kadar uzun bir süre çalıştıysanız, çıktığınızda böyle birşey yapmanız bence etik değil.
Eğer dönem dönem bunu dile getirdiyseniz, sizi sürekli düzelticez deyip salladılarsa size hak veririm, bunun dışında o kadar yıl çalışıpta yollar ayrılınca bunu dile getirmek bile hoş değil bence.
görüş ve önerileriniz içim teşekkürler. korkutup caydırıyoralr evet yüz kızartıcı suç kodu verip kılıf bulmak içinde iftirar atıyorlar. şahsi görüşünüze gelinec orada çalışırken yaptıklarını bir bilseniz

...