kundu bölgesi olara bilir hocam genelde orda ikiz villar mevcut daha önce o bölgede villa şeklinde arkadaşımın ofisi vardı , eğer kafam rahat olsun şehire uzak olsun diyordan saklıkent geyikbayırı tarafına bak hocam ucuz ve güzel villalar var şehire 20-30 Km uzaklıkta bireysel villalar ve dağ yeşillik vs yayla rahat olursun araç varsa buralara bakmanı öneririm harici diğer yerler şehire yakın zaten
evet hocam tam dediğiniz gibi sakin rahat bir yer bulma çabasındayım. dediginiz yerlere bakmak istiyorum ama sahibinden güzel sonuç alamıyorum önümüzdeki hafta orada olacağım inşallah mecbur emlakçılara komisyon vereceğiz

dediginiz yerleri not aldım. çok teşekkürler yorumunuz için.
Antalya merkeze 15 dakika uzakta döşemealtı ve duacı mevkilerinde bireysel villalar mevcut. Ama kiralar ne durumdadır bilmiyorum. O bölgede araştırmanızı tavsiye ederim.
evet döşeme altında 1-2 yer buldum onlar ile yarın iletişime geçecegim inşallah. dediginiz yerleri not aldım inşallah haftaya orada olacağım araştırma yapacağım. yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Hurma tarafında merkeze bıraz uzak ama orda baya vıllalar mevcuttur veya dosemealtı tarafında var bı soruştur derim
döşemealtında bir iki yer buldum inşallah haftaya oralara gelip araştıracagım hurmayı not aldım. uzak iyidir hocam rahat

yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten.
Merhabalar hocam,
Tam olarak dediğiniz şeyi yaptım antalyaya taşındım. Bir ev kiraladım ve home office olarak kullanıyorum. Lara ve Muratpaşa genellikle sitelerin olabileceği yerler fakat şehir merkezine azıcık uzaklıkta olan Aksu belediyesinden arama yapabilirsiniz. Ben aksu'da ev kiraladım 3+1 Kapıcısı ve ilgili yöneticisi olan bir apartmanda. Ödediğim fiyat ise sadece 600 tl. Fakat aynı standartlarda bir ev Lara'da ve Muratpaşa merkezinde 2000 Tl den aşağı değil. Aksu belediyesini gözden geçirmenizi tavsiye ederim villa bulmanız biraz zor olsa da dubleks daireler ve ya 3+1 4+1 şeklinde geniş odalara sahip büyük metrajlı evlar bulmanız mümkün. Hem de yarıyarıya fiyat farkıyla. Burada home office işinizi büyütebileceğiniz bir çok sektör bulunmakta. Turizmin kalbi olarak bilinenen bir şehir. Her türlü tavsiye ederim yaşacağınız ve ofis olarak kullanacağınız ev özelliklerinden yanı sıra burada işinizi büyütmeye bakmanızı tavsiye ederim. Örneğin burada araç kiralama şirketlerinin site tasarımlarını yapabilirsiniz. Ev bulma konusuna gelirsek şehri bilmemenizden kaynaklanan sonuçlardan ötürü arama yapacağınız filtreme seçeneklerinde neyi işaretleyeceğiniz konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Buna önerim de dediğim gibi Aksu Belediyesi tavsiyelerim arasındadır. Pek güzel ve gelişmiş belediye olarak söylenemez. Fakat bizim gibi ofis olarak kulanıp evden dışarıya pek çıkmayacağınız bir yerin sizin için önemli olmaması gerekir. İyi akşamlar iyi forumlar
yorumunuz için teşekkürler öncelikle sizde benim gibi atak yapmaya çalışıyorsunuz sanırım aksu belediyesi olarak biraz google a baktım ama bulamadım link atma imkanınız var mı ilanlara bakacağımız bir yer.
villada oturma dairede otur bulamıyorsan hocam.
zaten 2000 tl bütçem var diyorsun eşyayı ne yapacaksın 6 7 odalı villanın tüm odalarına eşyan var mı hayır. boş odali villayı ne yapacaksın villanın elektrik suyu ile dairenin ki bir olmaz
daire tut madem ofis yapacaksın onu da niye yapacaksın bilemiyorum ama mantıklı hareket olarak gelmiyor yazdıklarınız.
bulabiliyorum 2.000 tl ye villa hocam sadece burdaki bilgi sahibi arkadaşlardan yorum almak istedim ki. eşyamın olmadığını söylemedim 6-7 odalı bir yer arıyorsam zaten bir odasında oturmak için istemedim. eşyamın oluğ olmadığını bilmeden kendinize soru sorup HAYIR diye cevap vermenizde gerçekten çok güzel. ki boş odalı villa demişsiniz sanki ailemin içindemiş gibi veya projelerimi paylaştığım arkadaşımmış gibi konuştunuz nerden biliyorsunuz boş olacağını ? ki elektirik su demişsiniz burası ögrenci evi olmacak adı üstü ofis diyoruz geliri olacak ki giderini ödeyecek. ki gözünüzü seveyim 100 tane daire var ise bunun 80 tanesi memur istiyor 10 tanesi evli 5 tanesi ofise vermem diyor o kalan 5 daireyi de nasıl bulacaksınız ki benim projelerim için yetersiz ki.
size yorumunuz için teşekkür etmeyecegim çünkü ben antepte de ofis işletiyorum villa nedir 6 oda nedir veya daire nedir biliyorum ama bilginin üstünde tecrübe vardır ki ben bu yüzden burdaki tecrübeli bilgilerin de fikirlerini görüşlerini almak istedim ki harika dönüşler var sizin dışınızda. siz daha benim ne yapacagımı bilmeden o odalara neler yapacağımı bilmeden harika bir yorum yaptın klasik r10 yorumu harika seni ayakta alkışladım.
bu arada sormadın ama söyleyeyim 1 odayı green yapacagım için sadece çekim için ki hem e-ticaret için hemde animasyon video işleri yapıyorum. 1 oda da ben yatacagım için uyumak lazım bazen. 1 oda da müşterilerimi ağırlasam sadece 3 oda yaptı. 1 oda da stoklarım için ayırsam ki 4 oda yaptı kısa süre sonra yanıma alacağım 3 çalışanın masasınıda bayyoya koymayacagım için 2 oda da oraya giderse ilk okul matematiği ile 2+1+1+1+1=6 oda yapar

villa şu işe yarar geniş bir alanı olur salon gibi orası benim 2-3 odamı karşılar ki bir apartman dairesin de müşterini çağırmak ve prestiji söylemedim

Mevcut bütçene uygun villa arıyorsan merkezde hiç bakma derim. Senin için önerebileceğim tek yer hem merkeze yakınlığı hem de sakinliği ile Döşemealtı gibi görünüyor. Villa'dan çıkıp ters/düz dubleks de işimi görür dersen Konyaaltı'nın uç noktaları Hurma, Sarısu tarafları iş görecektir.
2000 civarı bütcem var yani işimi görecek bana artıları olacak bir yer olsa bütcem 3.000 e kadar çıkabilir. merkezi zaten bende istemiyorum çünkü antepte de şehirden uzaktayım şehir hayatını fazla sevmiyorum.
döşeme altında bir iki yer buldum onlara haftaya bakacağım inşallah. aslında dubleks de işimi görür ama bazı ev sahipleri ofise vermiyor ki o biraz sıkıntı oluyor. sarısu yuda not aldım haftaya geldiğim zaman oraya da bakacağım inşallah. çok teşekkür ederim yorumunuz için