Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar hocam,
Tam olarak dediğiniz şeyi yaptım antalyaya taşındım. Bir ev kiraladım ve home office olarak kullanıyorum. Lara ve Muratpaşa genellikle sitelerin olabileceği yerler fakat şehir merkezine azıcık uzaklıkta olan Aksu belediyesinden arama yapabilirsiniz. Ben aksu'da ev kiraladım 3+1 Kapıcısı ve ilgili yöneticisi olan bir apartmanda. Ödediğim fiyat ise sadece 600 tl. Fakat aynı standartlarda bir ev Lara'da ve Muratpaşa merkezinde 2000 Tl den aşağı değil. Aksu belediyesini gözden geçirmenizi tavsiye ederim villa bulmanız biraz zor olsa da dubleks daireler ve ya 3+1 4+1 şeklinde geniş odalara sahip büyük metrajlı evlar bulmanız mümkün. Hem de yarıyarıya fiyat farkıyla. Burada home office işinizi büyütebileceğiniz bir çok sektör bulunmakta. Turizmin kalbi olarak bilinenen bir şehir. Her türlü tavsiye ederim yaşacağınız ve ofis olarak kullanacağınız ev özelliklerinden yanı sıra burada işinizi büyütmeye bakmanızı tavsiye ederim. Örneğin burada araç kiralama şirketlerinin site tasarımlarını yapabilirsiniz. Ev bulma konusuna gelirsek şehri bilmemenizden kaynaklanan sonuçlardan ötürü arama yapacağınız filtreme seçeneklerinde neyi işaretleyeceğiniz konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Buna önerim de dediğim gibi Aksu Belediyesi tavsiyelerim arasındadır. Pek güzel ve gelişmiş belediye olarak söylenemez. Fakat bizim gibi ofis olarak kulanıp evden dışarıya pek çıkmayacağınız bir yerin sizin için önemli olmaması gerekir. İyi akşamlar iyi forumlar