Lara bölgesinde bulursun aylık 2500 + 7000 tl arası değişir. 2 veya 3 katlı home ofis yapabileceğin yerler var. yalnız zamanlaman yanlış. Yaz sezonu geldi senin gibi düşünüp tatil için gelenler var sıkıntı olacaktır. Bir kaç hafta antalyadayım. buralıyım zaten. bu dönem içerisin de ne sormak istersen yardımcı olurum.ayrıca ilginç bir detay antepli yine bir dostta antalyada bulmuştum. orayı tavsiye ederim
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
2000 civarı bir bütcem var.
yaz sezonu demişsiniz de ben yıllık kiralayacagım buna etkisi olur mu ?
Orayı tavsiye ederim den kastınız lara mı ? antep mi

çünkü bir akılda diyorki ne gideceksin antalya ya. kal antep te burda ofisini büyüt zaten antepte bir ofisim var ama e-ticaret ve 3-4 farklı iş koluna girecegim için büyük bir yer bulmam gerekiyor.
ve antalya seçme amacım antepte tam olarak işime atepte olamıyorum burda. (özel sebeplerden dolayı)
antalya seçmedeki sebep ise yani orda daha çok müşterim olacağını ve orada bir e-ticaret işinin yapmamın daha iyi olacagını düşünmem.
denizi yeşilliği severim yani. böyle dağ başında yeşilliğin için de uygun bir yer bulsaydım kesin kiralardım ama yok

sizce gaziantep i bırakıp oraya gelmem değer mi görüşleriniz nedir acaba?
çünkü muhasebcim burda, ailem burda, arkadaşlarım burda, tanışlar burda, araba tamircim bile burda yani burda bir düzenim var oraya gelip sıfırdan bir düzen kurmakta korkutmuyor değil.