Kadıköy'de ki ofisimizde çalışacak Linux Server Yöneticisi aramaktayız.
Genel Nitelikler:
-Tercihen üniversitelerin ilgili Mühendislik (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği vb.) bölümlerinden mezun,
-Linux işletim sistemleri (CentOS, ubuntu) ve üzerindeki uygulamalar konusunda tecrübeli,
-C#, C++, PHP, Perl, Apache hakkında en azından başlangıç düzeyinde bilgi sahibi olan,
-Daha önce Linux platformu üzerinde aktif olarak, tasarım, kurulum, yönetim ve işletim operasyonlarını yapmış,
-Linux ve türevi işletim sistemi kullanan farklı platformların yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi,
-Veritabanı yapılandırması konusunda bilgi sahibi,
-Sunucu yönetimi konusunda deneyimli (sunucuların performanslarının izlenmesi, iyileştirilmesi ve cluster yönetimi)
-Sistem analizi, konfigürasyonu ve altyapı yönetimi konusunda deneyimli
-Server, storage, SAN ve sanallaştırma teknolojileri konusunda bilgi sahibi,
-Genel yedekleme operasyonları konusunda bilgi sahibi,
-Etkin ve etkili iletişim kurabilen, ekip çalışmasına yatkın,
-Araştırma yeteneğine sahip, yeni teknolojilere açık olan, takip eden ve kendini geliştirme isteğine sahip ve analitik düşünebilen,
İŞ TANIMI:
Firmamızın oyunlarında multiplayer altyapısında ve API sistemlerinde (yazılımlarında ve takibinde) görev alacak, sunucu takibi ve analizi yapacak ekip arkadaşı arıyoruz.