Merhabalar Ercan,
Profilinde Hakkında kısmında yazdıklarından yola çıkarak değerlendiriyorum. son güncel durumunu değiştiyse bunu bilemem.
Lise'de Bilişim Teknolojileri okuduğunu ve şuanda benimde son mezuniyet durumum olan "Bilgisayar Programcılığı" olarak bitireceğini belirtmişsin.
Ayrıca İmzana'da "Sabır,başarının anahtar öğesidir. " gibi güzel bir motivasyon sağlayıcı söz eklemişsin.
Buraya kadar herşey çok normal iken;
Yardım çağrın'a yapılan yoruma;
şeklinde saygısız ve değersizleştirici bir yorumda bulunuyorsun?
"Hazır ve hiçbiyerde paylaşılmamış otomasyon" cümlesini kurarken bile kendi adıma sorgularım açıkcası neden bana bunu sağlasınlar ki?
O kadar emek ve saatini harcadıktan sonra ben sınıfımı geçmek için o an dersimi vermek için yardımcı olsunlar.
Bir hatayla karşılaşıp bunu önce internet üzerinde arayıp daha sonra gerçekten çözümleyemediğimde birilerine danışmayı benimsemeliyiz.
Tekrardan senin kendin için belirlemiş olduğun motivasyonu hatırlatarak.
@suncreative; 'nin de bahsettiği yoruma hocalarla öğrencilik haricinde birebir sohbet ve yakındıkları şeylere şahit olduğum için katılıyorum.
Karşımızdaki hocamızın sert olmasının nedeni onları kandırabileceğimizi düşünmemizden dolayı buna gerek yok dürüstlük ve samimiyet her zaman her kapıyı açar.
Başarılar,
İyi çalışmalar.