Merhaba arkadaşlar
Farklı 3 ülkede hizmet veren bir firmada çalışıyorum ve 4. ülkede merkezimiz açıldı
Denetimler ve departmanımla ilgili işlemler için ülkeye gittiğimde yemeksepeti tarzı bir site olmadığını gördüm
Aslında var ama o kadar kötü ki herkes lanet etmiş
Bende bu sistemi kurmak istiyorum
Bana tamamen bu sistemi kurabilecek birilsi var mı
Ne kadara mal olur ve ne gereklidir?
r10 da konularını gördüğüm 3 kişiye PM Attım biri 11k istedi diğeri 6k istedi diğeride zamanım yok ama bu rakamlar abartı dedi
Ülkede ve forumda bazı tipler benim gibi bazı konularda bilgisi olmayana ne kadar çarparsam o kadar kar gözü ile bakıyor
Herhangibi şekilde gerçekten olabilecek fiyatını söyleyecek biri var mı ve bunu yapabilecek
Peki karşılığında neler yapabilirim : tabi ki sistemin parasını ödeyeceğim bunun dışında gerçeknten delikanlı biri ise bu kurduğu site adına firma açıp yurt dışında onun adına çalışma ve oturma izni çıkartıp bulunduğum ülkeye getirtebilirim .
Not: sırf ülke sormak için PM atmayınız cevap vermeyeceğim sonuçta projem bunla ilgili
Lütfen çılgın rakamlar ile gelmeyiniz ( mantıklı fiyat tekliflerine açığım )
ÖRNEK SİTE:
https://www.delivery.com/ BU KADAR DETAYLI OLMASADA İLK AŞAMADA OLUR
NOT : siteyi Türkçe sistemi türkçe kurması yeterlidir çeviri işlemlerini yapabilirim , ingilizce yaparsa zaman kaybımız olmaz
SORULARA CEVAPLARI BURAYA YAZAYIM HERKESE KOLAYLIK OLSUN
ülke avrupa ülkesidir ve nüfusun büyük bir bölümü genç insanlardan oluşmaktadır ve obezlik baya fazla
Gelir düzeyi inanılmaz yüksek bir ülke
ekonomi ve finans anlamında çok üst düzey bir ülke ve herhangibi bir ödeme sistemi sorunu yok
EĞER BİR EKİP KURARSAK BELLİ BİR PARA AYIRDIM BUNA SİSTEMİN MALİYETİNİ VS KARŞILARIM
PROJENİN TUTACAĞINA KESİNLİKLE EMİNİM
EKİP KURUP PROJEYİ TUTTURABİLİRSEK 3 KİŞİYE KADAR ÇALIŞMA İZNİ İLE BURAYA GETİRTEBİLİRİM
Daha önce böyle bir proje yazdım , aşamalarında bulundum hatta ve hatta projeyi hayata geçirecektik. Maddi durumlardan dolayı rafa kaldırıldı.
Bununla alakalı size en uygun maliyeti vermek isterdim ama düzgün bir sistem istiyorsanız bu aşamaları gözden geçirin..veya sormak istediğiniz olursa whatsapp dan iletişime geçebilirsiniz.
1.Sitenin yapılması ve backend i çok çok basit ( Basit derken şöyleki diğer sayacağım maddelerden daha basit.)
2.Siteye bağlı ve sipariş geldiğinde üye restaurantlara yerleştirilecek Pos cihazlarına yazılım (Yaptığım projede bu işlemi bir arkadaşa yaptırmıştık.Topkapı tarafında sanayiiden 2.el ve bankaların gözden çıkarttığı GPRS Pos cihazlarını kullandık..en mantıklısı bu)
3.Çoklu Restaurant Zincirlerinde Sistem ayrımı
4.Şehirlerde Sistem ayrımı.
5.Üye işyerlerine önerilecek sözleşme ve cezai yaptırımlar.
6.Bazı ülkelerde Delivery yani Gönderim mantığı yok , bulunduğunuz ülkeyi bilemiyorum ama benim bulunduğum ülkede Eve Servis Hizmetine balan Firmalar var o firmalarla anlaşılabiliyor..
Çok Çok detay vermek istemiyorum burda ama şöyle 3 aşşağı 5 yukarı bir rakam verebilirim size yaklaşık olarak projenin bitimi ve beta yayınına almanız emin olun verilen fiyatların çok çok üstünde.
2.maddeyi bilerek yazdım çünkü bazı restaurantlarda bilgisayar veya wifi yok, SMS Telefonuna gider diyorsanız oda olmuyor çok karışıklık çıkıyor bu sistemin en iyisi GPRS Pos Cihazıdır.
Detaylı görüşmek isterseniz pm atabilirsiniz