Yarın tekrar deneme yapacağım, 1 saat önce açılmış hesap ile tekrar reklam çıkarsam o zaman görüşürüz hocam hem de otomatik ödeme ve sadece 1-2 tl harcayıp 100tl + reklam çıkarak. İnan bana bir kaç püf noktası var. Bu arada adwords işiyle uğraşmıyorum pek bilgim de yok sadece başka bir işte kullandığım yöntem burada da işe yaramıştı
Ya arkadaşım açarsın açmazsın ben kimseye reklam açamazsınız demiyorum ki anlatamıyorum sanırım. Onun ile alakası yok olayın bu genel bir durum. Yarın açarsın diğer gün açamazsın bu her an açılacak şey değil. Kabul etmedi mi sayın googlecik kabul etmiyor. İlla bunların ıspatını mı yapayım ki ben zaten sadece illegal reklam açıyorum ve günde en az 30-45 arası reklam açıyorum. Hiç birinde de sorun yaşamıyorum. Hiç bir şekilde Google nin ne yapacağını bilemezsiniz. Bir bakarsın yeni hesap der, bir bakarsın kartı kabul etmez, bir bakarsın yeni bir kural getirmiş, yani açık ve net kabul eder veya etmez beni alakadar etmiyor. Ben zaten tüm detayları nasıl reklam açılır hangi kelimeler ile açılır. domain ile mi yoksa blogger ile mi yoksa sites ile mi reklam açılır bu konuda çalışmalar yapıyor ve çıkmayacak reklamları çıkarıyorum. Bu işleri de yüksek komisyon ile yapıyorum zaten bana yazanlar benden reklam alanlar az çok ne olduğunu biliyorlar ve açtırıyorlar.