Dropletin bulunduğu host üzerinde bakım yapıyoruz bu yüzden droplet üzerinde işlem yapmanıza izin vermiyoruz demek başka birşey(bunu da bakım sırasında sunucunuzda sorun çıkmaması adına yapıyorlar), host üzerinde "fiziksel sorun" var demek başka birşey. Bir kere bu ayrımı yapmak gerekiyor. Eğer bu sorun 2 saati geçtiyse, support'a bildirim açın yardımcı olacaklardır.
Sayın avukat bey bu işi yapmadan önce bildirim varmı ? yok ?
haber vermek varmı yok ?
Biz yapsak bu işlemi şimdiye r10 ban yer birde + üstüne sizden küfür yerdik yanlışmıyım ki olayda hypervisor üzerinde oluşan acil bir sorundan dolayın bakıma alınmış yani fiziksel sunucuda arıza var türkçesi bu

4 saat oldu siteler kapalı onuda google webmasterdan mail ile gördüm 2 saat öncede ticket attim tık yok adamlarda sunuculari hızlı ama böyle giderse sunucular azureye geçiricem
Neden ticcetlere sizce baksın ? onlar türk firması değilki ne zaman sorun düzelir o zaman bakarlar
azure vb... olsa gene bakmazlar ama bizde sorun olsa r10 inletilir telefon sabahlara kadar susmaz.
backup isteyin verceklermi hayır ?
isterseniz
https://www.r10.net/hosting-sikayetleri/
biraz inceleyin kaç firma server 3 4 saat kapalı kaldı diye üzerinden geçdi sayın r10 halkı
ama tabi azure olunca digitalocean olunca kimse sesiniz çıkartamaz

laf edemez çünkü o digitalocean ( ironi yaptım)
Ben şimdi 150 vds kapatıp güncelleme yapıcam

bakalım kaç adet şikaret konusu açılacak ne dersiniz ?