DorukUlgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- hazır alırsanız ucuza gelir. Asla ve asla 1.000 lerce yaptırmıyorsanız piyasadan aşağıya özel mal üretemezsiniz. Piyasa batanların, çalanların, stok eritmeye çalışanların mallarıyla dolu, imalat her zaman daha pahalıya gelir ama size istediğiniz kalite/özellikte ürün imkanı sağlar.
2- birinci sınıf ürünü, birinci sınıf tekstil firmasında bulursunuz. Bunların büyük bir kısmı küçük adetle ilgilenebilecek esnekliğe sahip değil. GuleGuleGiy.com olarak biz 100 ve katları şeklindeki adetlere yardımcı olabiliyoruz.
3- İkinci sorunun cevabıyla bu sorunun cevabı eş. 'ucuz' çılgınlığına kapılıp, promosyoncu kapılarında gezip 'ucuz baskılı' ucuz mallarla işi yapamayacağınızı anladığınız zaman doğru adresleri bulursunuz...
4- Bunu da yapan envai çeşit yer var, siz tekstili çözün de, kutusu kolay...
5- tişörtü yapacak yer, onu da yapar.

Kardeş, her gün bu alanda 'hayal kuran' ve 'iş yapan' insanlarla sürekli olarak konuşan biri olarak; niyetin ciddiyse verebileceğim en büyük nasihat; 3-5.000 liralık yatırımla ya da 50.000 TL lik yatırımla, LCWAİKİKİ yi PRADA yı vb deviremeyeceğini, onların fiyatlarında onlardan daha kaliteli ürün satamayacağını iyice sindir. Sonra cebindeki parayı hesapla, ne yapmak istediğine karar ver, sonra bu yapmak istediğine en yakın ne yapabiliyorsun tespit et ve buradan başla... son kelime çok önemliydi, başla... 'hayal kuran'lar, genellikle 100 tane tişört yaptırcam ama ucuz olsun, o su olsun busu olsun, ondan daha iyi olsun ama daha ucuz olsun, en güzeli de benimki olsun en ucuzu da benimki olsun diyen, mantık dışı hedefler kovalayanlar oluyor... Vereceğiniz bir kaç bin adet (yeni başlayanların max rakkamı) ile tekstil imalat sektörünün açıklarını tespit edip, en iyi malı en ucuza imal edemezsiniz, yok böyle bir şey, olsa size gelene kadar sektörün kalantorları yapar, sizin yaptığınızın gene kıymeyi kalmazdı, bunu kavramak çok önemli, yoksa hayal peşinde boşa vakit harcıyorsunuz. Bulun düzgün firmanızı, yaptırın malınızı, neyse parası basın, sonra asıl işinizle, satışınızla pazarlamasıyla uğraşın....
çok güzel anlatmışsınız hocam elinize kolunuza sağlık...

pcler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında bir arkadaşla bu işe girmek istemiştim hocam, tasarımları kendim yapacaktım güzel fikirlerimiz vardı, sizin sorularınız gibi sorular vardı kafamızda tabiki. Ben kaft ve bu işlerin muadili bir kaç firmaya mail attım sağolsun yanıtsız bırakmadı hiç biri bir kaç ipucu verdiler ancak onların seviyesinde bir iş yürütmek istiyorsanız çok para harcamanız ve toplu alışveriş yapmanızı öneririm. Elinizde fırsat var girin sitelerine mail atın sorularınız onlara sorun bence herşeyi açık etmiyorlar ama yardımcı oluyorlar
hocam başlangıçda çok bir üretim yapmiyacağım gidişata göre artıracağım... ne gibi ipucular verdiler hocam ))

PrivateTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WPServis; ile iletişime geçerseniz baskı hizmeti sağlayabilir.
teşekkür ederim hocam