fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Farklı 3 ülkede hizmet veren bir firmada çalışıyorum ve 4. ülkede merkezimiz açıldı
Denetimler ve departmanımla ilgili işlemler için ülkeye gittiğimde yemeksepeti tarzı bir site olmadığını gördüm
Aslında var ama o kadar kötü ki herkes lanet etmiş
Bende bu sistemi kurmak istiyorum
Bana tamamen bu sistemi kurabilecek birilsi var mı
Ne kadara mal olur ve ne gereklidir?
r10 da konularını gördüğüm 3 kişiye PM Attım biri 11k istedi diğeri 6k istedi diğeride zamanım yok ama bu rakamlar abartı dedi
Ülkede ve forumda bazı tipler benim gibi bazı konularda bilgisi olmayana ne kadar çarparsam o kadar kar gözü ile bakıyor
Herhangibi şekilde gerçekten olabilecek fiyatını söyleyecek biri var mı ve bunu yapabilecek
Peki karşılığında neler yapabilirim : tabi ki sistemin parasını ödeyeceğim bunun dışında gerçeknten delikanlı biri ise bu kurduğu site adına firma açıp yurt dışında onun adına çalışma ve oturma izni çıkartıp bulunduğum ülkeye getirtebilirim .
Not: sırf ülke sormak için PM atmayınız cevap vermeyeceğim sonuçta projem bunla ilgili
Lütfen çılgın rakamlar ile gelmeyiniz ( mantıklı fiyat tekliflerine açığım )

ÖRNEK SİTE: https://www.delivery.com/ BU KADAR DETAYLI OLMASADA İLK AŞAMADA OLUR

NOT : siteyi Türkçe sistemi türkçe kurması yeterlidir çeviri işlemlerini yapabilirim , ingilizce yaparsa zaman kaybımız olmaz

SORULARA CEVAPLARI BURAYA YAZAYIM HERKESE KOLAYLIK OLSUN
ülke avrupa ülkesidir ve nüfusun büyük bir bölümü genç insanlardan oluşmaktadır ve obezlik baya fazla
Gelir düzeyi inanılmaz yüksek bir ülke
ekonomi ve finans anlamında çok üst düzey bir ülke ve herhangibi bir ödeme sistemi sorunu yok

EĞER BİR EKİP KURARSAK BELLİ BİR PARA AYIRDIM BUNA SİSTEMİN MALİYETİNİ VS KARŞILARIM
PROJENİN TUTACAĞINA KESİNLİKLE EMİNİM
EKİP KURUP PROJEYİ TUTTURABİLİRSEK 3 KİŞİYE KADAR ÇALIŞMA İZNİ İLE BURAYA GETİRTEBİLİRİM
Merhabalar,
Şuan bitirmek üzere olduğum bir Online Yemek Sipariş Yazılımım var. Bizim amacımız bu yazılım ile Türkiye'deki işletmelere fayda sağlamak ve diğer bir amacımız ise yurt dışında görüştüğümüz bir kaç arkadaş vesilesi ile yemek sepeti tarzı bir sistemi oluşturmak. Bu arkadaşlarda sizin gibi yurt dışında ve sektörün açığını fark eden kişiler. Yakın zamanda böyle bir projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Eğer elinizde projeniz ile ilgili dökümanınız var ise ve belirli bir bütçe ayırdı iseniz görüşebiliriz. İstediğiniz alt yapıda bir yazılımı ve bu yazılımın barınacağı server yönetimini profesyonel bir şekilde üstlenebiliriz. Ama başlıkta belirttğiniz gibi "Yemek Sepetine Rakip Olacağım.." fakat 11K verilen fiyat çok fazla diyorsanız kusura bakmayın sizin projeniz tutmaz. Bu fiyatı bile çok buluyorsanız sizin yapacağınızı söyleyim. Hazır paket halinde satılan bir yazılımı uygun fiyata alacaksınız. Onun üzerinde bir kaç kişi bulup düzenleme yaptıracaksınız ve kullanmaya başlayacaksınız ve göreceksiniz ki 2-3 ay sonra bu iş olmuyor diyeceksiniz ya vazgeçeceksiniz yada daha fazla para verip sıfırdan yazdıracaksınız.. Ben size fikirlerimi sundum. Yazılımı bize yaptırın niyetinde değilim. 11K fiyatı bile fazla buluyor iseniz bu işe bulaşmayın derim..